Ana Sayfa Yaşam 17 Eylül 2024 38 Görüntüleme

NFC ile tahsilat yapılan Octet mobil uygulaması hayata geçti!

Dijital çözümleriyle firmaların ve geniş bayi ağlarına sahip işletmelerin güçlü bir nakit akışına sahip olmasını sağlayan Octet Türkiye, cep telefonlarını POS cihazına dönüştüren Octet Mobil uygulamasını hayata geçirdi. Octet Türkiye müşterileri, bu uygulama sayesinde tahsilat işlemlerini hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilecek.

 

NFC teknolojisi ile hızlı, kolay ve güvenli tahsilat imkanı sunan Octet Mobil uygulaması, firmaların ödeme süreçlerini dijitalleştirerek iş süreçlerini kolaylaştırıyor. Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde Octet Mobil, firmaların zamandan ve maliyetten tasarruf etmelerine katkı sağlarken, güvenli bir tahsilat ortamı da sunuyor. Uygulama, Android işletim sistemine sahip, NFC destekli akıllı telefonlar üzerinden kullanılabiliyor. Bu sayede firmalar, tahsilat işlemlerini diledikleri yerden hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebiliyor.

 

Hızlı, Kolay ve Güvenli Tahsilat

 

Octet Türkiye Kurucu Ortağı ve CPO’su Zeynep Bulut, Octet Mobil uygulamasıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bankalararası Kart Merkezi’nin 2023 yılı verilerine göre, NFC ile 50 milyondan fazla temassız ödeme gerçekleştirildi. Yıl sonuna kadar bu rakamın hızla artacağını öngörüyoruz. Nakit akışının dijital yönetimine odaklanan bir fintek şirketi olarak dijital ödeme teknolojilerindeki gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Müşterilerimize, iş süreçlerini kolaylaştıran en güncel çözümleri sunmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

 

Tüm İşlemler Tek Ekranda 

 

Google Play üzerinden indirilebilen Octet Mobil uygulaması, Octet müşterisi satıcıların tahsilat süreçlerini hızlı ve pratik bir şekilde yönetmelerine imkan tanıyor. Uygulama, ödeme tutarının ekrana girilmesi ve kartın telefona okutulmasıyla işlemin kolayca tamamlanmasını sağlıyor. Ayrıca, gelişmiş raporlama özelliği sayesinde tüm işlemler tek bir ekrandan anlık olarak izlenebilirken, iptal ve iade süreçleri de sorunsuz bir biçimde yönetilebiliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com