Ana Sayfa Kültür & Sanat 17 Eylül 2024 32 Görüntüleme

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın vizyon projelerinden olan Kartepe Kütüphanesi düzenlenecek törenle açılacak.

Faaliyete geçirdiği projelerle Kartepe’nin çehresini değiştiren Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın vizyon projelerinden biri daha hayata geçiyor. Başkan Kocaman’ın öncülüğünde Kartepe Kent Meydanı’nda bin metre kare alanda Kartepe Kütüphanesi hizmete açılıyor.

 

BİN METRE KARE

Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Kent Meydanı Camii altında Kartepe Belediyesi ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğiyle, 1000 metrekarelik modern bir kütüphane hizmete açılıyor. Yeni nesil bu kütüphane, geleneksel kütüphane anlayışının ötesine geçerek hem öğrenme hem de eğlenceyi bir araya getiriyor.

 

17 BİN KİTAP

Playstation oyun alanı, çocuk kitapları bölümü, rahatça vakit geçirebileceğiniz kafeterya, Z kütüphane, bilgisayar kullanım alanları ve ekip çalışmaları için özel alanlarıyla herkesin kendine uygun bir yer bulabileceği bir mekan sunuyor. Kütüphanemiz, her yaştan ziyaretçiyi ağırlamaya hazır. Kartepe Kütüphanesi’nde 17 bin kitap 30 çeşit sürekli yayın yer alıyor. Kütüphane 7/24 hizmet verecek. Kartepe Kütüphanesi 20 Eylül 2024 Cuma günü saat 14.30’da açılacak.  

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com