Ana Sayfa Yaşam 16 Eylül 2024 34 Görüntüleme

Kahramankazan Belediyespor altyapı takımlarından gurur veren başlangıç.

Kahramankazan Belediyespor Kulübü, futbol altyapı takımları resmi maçlarıyla sahalara görkemli bir dönüş yaptı. Genç yetenekler, sahada sergiledikleri azim ve mücadele ruhuyla dikkat çekti.

 

U16 takımı sahada fırtına gibi esti. Karapürçek Spor’u 4-1’lik net bir skorla mağlup eden takım, sahada hem fiziksel hem de mental üstünlük sağlayarak alkışları topladı. U14 takımı, Ankara Performans Spor ile oynadığı zorlu karşılaşmada sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Takımın genç yıldızları, maç boyunca sergiledikleri etkileyici performansla ilerleyen maçlar için umut vadetti.

 

Başkan Çırpanoğlu’ndan Gençlere Tam Destek

Kahramankazan Belediye Başkanı ve aynı zamanda Kahramankazan Belediyespor Kulübü Başkanı Selim Çırpanoğlu, altyapı takımlarının gösterdiği performanstan duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: “Gençlerimizin sahada gösterdiği azim ve disiplin, Kahramankazan’ın spor geleceği için bize büyük bir umut veriyor. Altyapıdan yetişen bu genç yetenekler, ileride ilçemizi çok daha büyük platformlarda temsil edecekler. Takımlarımızın gösterdiği başarı sadece bir başlangıç. Her biriyle gurur duyuyorum ve bundan sonraki süreçte de gençlerimize destek olmaya devam edeceğiz.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com