Ana Sayfa Yaşam 16 Eylül 2024 31 Görüntüleme

Akbank’tan KOBİ’lere Büyük Kolaylık: Şubeye Gitmeden Ticari Kredi Limit Aktarımı Artık Akbank Mobil’de

Kullanıcılarına geleceğin bankacılık deneyimini yaşatan Akbank Mobil, bir yeniliğe daha imza atıyor. Artık KOBİ’ler, ticari kredi limitleri arasındaki aktarım işlemlerini şubeye gitmeden Akbank Mobil üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebiliyor. 

 

Dijital bankacılık alanındaki öncü çalışmalarıyla birçok “ilk”e ve yeniliğe imza atan Akbank, Akbank Mobil üzerinden sunduğu ürün ve hizmetleriyle KOBİ’lerin yanında olmaya ve bankacılık ihtiyaçlarını en hızlı ve kolay şekilde karşılamaya devam ediyor. Akbank Mobil’in sunduğu yeni hizmet ile yıllık cirosu 10 milyon TL’den yüksek olan KOBİ’ler, daha önce şubeye giderek yapmak zorunda oldukları ticari kredi limitleri arasındaki aktarım işlemlerini artık Akbank Mobil üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebiliyor. Bu yeni hizmet, KOBİ’lerin bankacılık işlemlerini daha verimli bir şekilde yönetmelerine olanak tanırken, iş süreçlerini de hızlandırıyor. 

 

Türkiye’nin ekonomik büyümesi ve sürdürülebilir kalkınması açısından KOBİ’lerin büyük bir öneme sahip olduğunu belirten Akbank KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, Akbank Mobil üzerinden sunulan yeni hizmet hakkında şu açıklamalarda bulundu; “Akbank olarak, KOBİ’lerimizin ihtiyaçlarına yönelik sunduğumuz uçtan uca çözümlerimizle her zaman yanlarında yer alıyoruz. KOBİ’lerimizin finansmana erişimini kolaylaştıran ve cazip fırsatlar sunan ürünlerimiz ve hizmetlerimizin yanı sıra Akbank Mobil’deki işlem setini genişleterek iş süreçlerini daha verimli hale getirmelerine katkı sağlıyoruz. Yeni hizmetimiz ile de ticari kredi kullanma ihtiyacı olan ancak kullanmak istediği krediye ilişkin limiti yeterli olmayan müşterilerimiz, Akbank Mobil üzerinden müsait olan başka bir limitlerinden aktarım yapabilecekler. Bu sayede ihtiyaç duydukları krediye kolayca ulaşabilecek ve işlerine aynı hızda devam edebilecekler. Akbank olarak, KOBİ’lerin dijitalleşme sürecine destek vermeyi ve ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmayı sürdüreceğiz.”

 

Hedeflerinin daima müşterilerinin ihtiyaçlarına yenilikçi çözümler sunmak olduğunu belirten Akbank Bireysel Bankacılık ve Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce ise “Uçtan uca dijital hizmetler ve yeni nesil çözümlerle müşterilerimizin hayatını kolaylaştırıyoruz. Bu kapsamda işletmelerin her an, her yerde Akbank deneyimini yaşayabileceği dijital hizmetlere yatırımlarımız sürüyor. Bu çalışmalarımızın son örneği olarak, işletmeler artık ticari kredi limitlerini Akbank Mobil üzerinden yönetebilecek ve aktarım işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilecek. Yeni nesil bankacılık anlayışımızla müşterimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com