Ana Sayfa Yaşam 8 Eylül 2024 31 Görüntüleme

Kahramankazan Belediyespor’da Hedef “BAL Ligi”

Kahramankazan Belediye Başkanı ve aynı zamanda Kahramankazan Belediyespor Kulübü Başkanı olan Selim Çırpanoğlu, sezon hazırlıklarını sürdüren Kahramankazan Belediyespor Futbol A Takımı’nı ziyaret etti.

Ankara Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden ve geçtiğimiz sezonu üçüncü sırada tamamlayan mavi-beyazlı ekip, 2024-2025 sezonu için çalışmalarını Bolu’daki futbol tesislerinde sürdürüyor.

Takımın antrenmanını yakından takip eden Başkan Çırpanoğlu, futbolcularla birebir ilgilenerek yeni sezon için hedeflerini paylaştı. Takıma moral veren Başkan Çırpanoğlu, bu sezon en büyük hedeflerinin Bölgesel Amatör Lig (BAL) olduğunu belirtti.

“HEDEFİMİZ BAL LİGİ!”

Başkan Çırpanoğlu, sporculara hitaben yaptığı konuşmada, Kahramankazan Belediyespor’un her geçen yıl güçlenen bir yapıya sahip oldığunu ve yeni sezonda daha büyük başarılar hedeflediklerini dile getirdi. Kulüp Başkanı Çırpanoğlu: “Sizlerle birlikte bu yola çıktık ve her zaman yanınızdayız. Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek için elimizden geleni yapacağız. Başarıya giden yolda tek ihtiyacımız olan şey birlik ve beraberlik içinde çalışmak. Bizler, sizlerin arkasında duracağız; sporun ve sporcunun daima destekçisi olacağız” dedi.

“ENGELLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ”

Sporun takım ruhunu ateşleyen gücüne de dikkat çeken Başkan Çırpanoğlu, Kahramankazan Belediyesi olarak spora yaptıkları yatırımların artarak süreceğini vurguladı. “Gençlerimizin sporla buluşması, hem kişisel gelişimlerine katkı sağlıyor hem de ilçemizin adını duyuruyor. Kahramankazan Belediyesi olarak sporu her zaman destekleyeceğiz ve bu yolda sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullanan Başkan Çırpanoğlu, başarıya giden yolda engellerin birlikte aşılacağını söyledi.

Başkan Çırpanoğlu’nun ziyaretinden oldukça memnun kalan futbolcular, yeni sezon için ter dökmeye hazır olduklarını, hedeflerindeki şampiyonluk için kararlılıkla ilerleyeceklerini ortaya koyarken, bu sezon kupayı asıl evine Kahramankazan’a getireceklerinin sinyalini verdiler.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com