Ana Sayfa Kültür & Sanat 7 Eylül 2024 32 Görüntüleme

Ceylan Ertem ve Hayko Cepkin’den İzmirlilere unutulmaz iki konser

93. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), sekizinci gününde de konserler, gösteri ve farklı etkinlikler ile ziyaretçilerine unutulmaz bir gün yaşattı. Alternatif Sahne’de Ceylan Ertem yer alırken, Çim Konserleri Sahnesi’nde Hayko Cepkin izleyiciyle buluştu.

93. İzmir Enternasyonal Fuarı, sanat ve eğlence dolu etkinlikleriyle misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Fuarın vazgeçilmezi olan Çim Konserleri’nin sekizinci konuğu alternatif rock’ın ünlü isimlerinden Hayko Cepkin olurken, Alternatif Sahne’de ise Ceylan Ertem coşturdu.

Büyüleyici deneyim
Rock müziğin başarılı ismi Hayko Cepkin müzikseverlere enerjisiyle büyüleyici bir deneyim yaşattı. Alternatif rock ve caz müziği sanatçısı Ceylan Ertem de İzmir’e olan sevgisini seyirci ile paylaşırken, “Hoş geldiniz, biz de hoş bulduk. Ne diyor Zeki Müren? İzmir’ime saygım ile geldim. Evet, aslında ben de yaklaşık bir yıl önce İzmir’e taşındım. Çok mutluyum” dedi. 

Konserler devam edecek
Gelenekselleşen Çim Konserlerinde 7 Eylül’de Derya Bedavacı, 8 Eylül’de Sakiler yer alacakken İzmir’in düşman işgalinden kurtuluş günü olan 9 Eylül’de ise Haluk Levent yer alacak. Alternatif Sahne’de ise 7 Eylül’de Yedinci Ev, 8 Eylül’de Can Gox seyirci ile buluşacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com