Ana Sayfa Yaşam 5 Eylül 2024 37 Görüntüleme

Monster Notebook’tan Yapay Zekâ Destekli Güç: Intel Arc A770 16 GB Ekran Kartı Satışa Sunuldu!

Üstün performans ve verimlilik sağlayan ürünleriyle sektörde fark yaratan marka, Monster Intel Arc A770 16 GB ekran kartını satışa sundu. Yapay zekâ desteğiyle görsel deneyimi farkı bir boyuta taşıyan ürün, oyun performansını kusursuzlaştırıyor.   

 

Yenilikçi ürünleriyle kullanıcılarına güç ve kaliteyi bir arada sunan Monster Notebook, oyun dünyasında oyuncuların ihtiyaçlarına yönelik yeni ürünlerle ekosistemi genişletmeye devam ediyor. Güç ve performansa dayalı cihazların yanı sıra satışa sunulan Monster Intel Arc A770 16 GB ekran kartı, oyunseverlere benzersiz bir görsel deneyim sunuyor. Oyun deneyimini zenginleştiren ekran kartı, yapay zekâ desteğiyle görüntü kalitesinden ödün vermeden eğlenceyi doruklara taşıyor.  

  

Monster Notebook ekosistemi genişliyor

 

Bütün oyuncuların tercihlerine uygun yüksek performanslı cihazlar geliştiren Monster Notebook, sektörde farklılaşan teknolojileriyle öne çıkıyor. Abra, Tulpar, Semruk, Markut ürünlerinin yanında Huma ürünleriyle de geniş bir kitleye seslenen marka, oyun dünyasına yeni bir soluk katıyor. Yüksek performans sunan oyun bilgisayarlarının yanı sıra Pusat aksesuar ürünleriyle de ekosisteminin tamamlanmasını sağlayan Monster Notebook, piyasaya sunduğu ekran kartıyla oyun dünyasında değişimin öncüsü oluyor. Olağanüstü performans ve sürükleyici görsel deneyim yaşanmasını sağlayan Monster Intel Arc A770 16 GB ekran kartı, oyun tutkunlarına yeni bir deneyim sunuyor.   

 

Monster Intel Arc A770 16 GB ekran kartı görsel şölen sunuyor

 

Ürün portföyünü oyun performansının her alanını kapsayacak şekilde genişleten Monster Notebook, teknoloji tutkunlarına yenilikler sunuyor. Intel XeSS teknolojisiyle rekabetçi oyunlarda 2K çözünürlüğe kadar yüksek performans elde etmeyi sağlayan ekran kartı, oyun deneyimini farklı bir boyuta taşıyor. XMX teknolojisi sayesinde de görüntü işleme sürelerinin kısalmasına yardımcı olan Monster Intel Arc A770 16 GB ekran kartı, yüksek çözünürlükte 60 FPS’nin (saniyede ekrana aktarılan kare/görüntü) üzerinde hız sağlıyor. Yapay zekanın gücünü arkasına alan ekran kartı, oyunların daha sürükleyici olmasını sağlarken, görsel deneyimi benzersiz kılmaya aracılık ediyor. Monster Intel Arc A770 16 GB ekran kartı, Monster Notebook’un resmî web sitesinde ve deneyim mağazalarında satışa sunuldu. Ürün, 16 GB bellek desteğiyle yüksek çözünürlüklü oyunlar ve video düzenleme gibi grafik yoğun işlemlerde büyük avantaj sağlıyor.

 

“Oyun dünyasına şekil veriyoruz”

 

Oyun ekosistemlerini yenilikçi teknolojilerle genişlettiklerini belirten Monster Notebook Global Pazarlama Direktörü Birol Sülük, “Monster Notebook olarak her oyun türüne ve her meslek profesyoneline uygun yüksek performanslı bilgisayarlarımızı geliştirmeye devam ediyoruz. Ürün portföyümüz sadece bilgisayarlarımızla sınırlı kalmıyor. Aynı zamanda Pusat aksesuar ürünlerimizle de kullanıcıların oyun ekosistemlerini kolaylıkla tamamlamasına yardımcı oluyoruz. Bizi farklı kılan ürünleri geliştirerek kullanıcılarımızı özel kılmak amacını taşıyoruz. En son teknolojileri kullanıcı odaklı bir yapıyla portföyümüze ekliyor, teknolojik deneyimdeki seviyeyi yukarılara taşıyoruz. Portföyümüze kattığımız ve kullanıcılarımızın beğenisine sunduğumuz Monster Intel Arc A770 16 GB ekran kartımız, canavarın dünyasını geliştirmeye devam edecek. Kullanıcılarımızın hayatını kolaylaştıran, kolaylaştırırken eğlendiren ve gerektiğinde güce hükmetmelerini sağlayan ürün çeşitliliğimizi genişletmeye devam edecek ve bu alandaki yatırımlarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com