Ana Sayfa Kültür & Sanat 4 Eylül 2024 40 Görüntüleme

Walt Disney Animation Studios imzalı ‘Moana 2’den Türkçe dublajlı yeni fragman yayınlandı

Türkçe dublajlı yeni fragmanı yayınlanan ‘Moana 2’de cüretkar bir göreve yelken açan cesur Moana’nın hikayesi kaldığı yerden devam edecek. Heyecanla beklenen film, 29 Kasım’dan itibaren sinemalarda!

 

David Derrick Jr., Jason Hand ve Dana Ledoux Miller’ın yönetmenliğini üstlendiği, müziklerine ise Grammy ödüllü Abigail Barlow ve Emily Bear ile Grammy adayı Opetaia Foa’i ve üç Grammy ödüllü Mark Mancina’nın imza attığı ‘Moana 2’29 Kasım’dan itibaren sinemaseverleri mavinin binbir tonunun hakim olduğu büyülü ve zorlu bir yolculuğa çıkaracak. 

 

Kendini usta bir kaşif olarak kanıtlamaya çalışan ve atalarının yarım kalan arayışını tamamlamak için cüretkar bir göreve yelken açan cesur Moana’nın hikayesi kaldığı yerden devam ediyor. Moana’nın yeni ufuklara yelken açacağı ve hem türlü tehlikelerle hem de tropikal ada ile denizaltının büyüleyici canlılarıyla karşı karşıya geldiği ‘Moana 2’de Moana ile Maui, hikayenin kaldığı yerden üç yıl sonra yeniden bir araya geliyor. 

 

Çocuk ve maceracı ruhu besleyecek, izleyenleri bu dünyadan uzaklaştırarak büyülü bir atmosfere davet edecek ‘Moana 2’29 Kasım’dan itibaren beyazperdede seyredilebilir. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com