Ana Sayfa Magazin 4 Eylül 2024 39 Görüntüleme

GAİN’in yeni sohbet programı “Alarga” da Zafer Algöz ve Hakan Altun teknede leziz sofralar kurup ünlü arkadaşlarını ağırlıyor!

Dostlukları uzun yıllara dayanan oyuncu Zafer Algöz ile müzisyen Hakan Altun, GAİN izleyicisini “Alarga” ile mest etmeye geliyor! 

Algöz ve Altun, 10 bölümden oluşan bu neşeli ve eğlenceli sohbet programı için Bodrum koylarına demir atıp 1 ay boyunca teknede yaşadı. Kaptan Aziz Çelebi ve şef Ecem Çebi’yle birlikte arkadaşlarını ağırlayan ikili, leziz sofralar kurdu; Fedon, Ata Demirer, Şevval Sam, Zeynep Bastık, Can Yılmaz, Merve Özbey, Bülent İnal, Deniz Işın, Oğuzhan Koç, Berkay Şahin, Tanem Sivar, Aslıhan Gürbüz, Emir Yargın, Hüsnü Şenlendirici ve Kerem Tunçeri gibi sevilen isimleri ağırladı. Kimi zaman “Bu akşam eğlenelim sabaha kadar” diye şarkı söylediler, kimi zaman birbirlerine “Yeter! Suyu bitirdin” diye takıldılar, kimi zamansa muhteşem günbatımını hep birlikte izlediler.

“Bir geminin veya filikanın kıyıya yanaşmayıp açıkta durması”, “açık deniz” anlamına gelen “Alarga”, ekranların en neşeli ve eğlenceli sohbet programı olmaya aday!

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com