Ana Sayfa Kültür & Sanat 3 Eylül 2024 34 Görüntüleme

John Malkovich Yok Satıyor! Biletler Tükenmek Üzere!

Dünyaca ünlü oyuncu, yönetmen ve yapımcı John Malkovich, “The Infernal Comedy” oyunuyla 16 ve 17 Eylül 2024’te Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde sanatseverlerle buluşacak. 

Yoğun talep üzerine 2. güne de açılan ve her iki gösterisinin de biletleri tükenmek üzere olan olan John Malkovich, Michael Sturminger’in gösterişli müzikal eseri “The Infernal Comedy”de, 1994 yılında idam cezasına çarptırıldığı gün intihar eden Avusturyalı seri katil ve yazar Jack Unterweger’i oynuyor. 

BWO Entertainment organizasyonuyla gerçekleşecek oyun, 16 ve 17 Eylül 2024’te Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde izlenebilecek.  

JRO Yatırım Ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan The Infernal Comedy, gerçek hayattan alınmış hikâyeler ve Malkovich’in devleştiği performansıyla izleyenleri sanatsal bir yolculuğa çıkarıyor. Vivaldi, Beethoven ve Mozart’ın eşsiz aryalarını canlı olarak seslendiren orkestra, oyunun etkisini daha da arttırıyor. 

Malkovich’in yönetmenliğini de üstlendiği oyunun biletleri tükenmek üzere. Biletlere Biletix, Biletiniall ve Passo’dan ulaşabilirsiniz.

 Türkiye’ye stadyum konserlerini geri getiren ve Beşiktaş Stadyumunda düzenlemiş oldukları Andrea Bocelli, Dimash Qudaibergen, Ajda Pekkan, Hayko Cepkin ve Yalın konserleri ile İstanbul’a unutulmaz anlar yaşatan BWO Entertainment’ın organizasyonu ile gerçekleşecek olan Good Music in Town kapsamında Türkiye’ye gelen John Malkovich Zorlu PSM’de gerçekleşecek olan gösterileri bitiminde seyircilerle de küçük bir tanışma gerçekleştirecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com