Ana Sayfa Yaşam 3 Eylül 2024 27 Görüntüleme

Gelecek İçin İnovasyon: TECNO, IFA Berlin 2024’te Yeni Yapay Zeka Stratejisini ve AIoT Ürünlerini Sergileyecek

Yenilikçi teknoloji markası TECNO, temel yapay zeka stratejisini açıklamak ve AIoT ürün ekosistemini sergilemek üzere IFA Berlin 2024’e katılacağını duyurdu. Fuara üçüncü kez katılan TECNO, bu yıl eğlenceyi, yaratıcılığı, bağlantıyı, üretkenliği ve daha fazlasını geleceğe taşıyan çok çeşitli öncü AIoT ürünleriyle “Gelecek için İnovasyon” misyonuyla geri dönüyor. Sergilenen akıllı ekosistemin öne çıkan ürünleri arasında sektörün ilk birleşik AR gözlüğü ve taşınabilir Windows tabanlı oyun cihazı Pocket Go, dünyanın en küçük su soğutmalı oyun bilgisayarı MEGA MINI Gaming G1, olağanüstü dizüstü bilgisayarlar, yaşam tarzına yönelik cihazlar ve daha fazlası yer alıyor. Markanın standı Berlin Messe’de Salon 6.2A-113’te yer alacak.

TECNO Genel Müdürü Jack Guo, “Yapay zeka destekli bir ekosistem geliştirmek, stratejimizin önemli bir parçasını oluşturuyor.” dedi. “Bu yıl 100. yıldönümü olan IFA gibi büyük etkinliklerde, dünya genelindeki kullanıcılara, özellikle de gelişmekte olan pazarlardaki kullanıcılara fayda sağlayan, TECNO’nun yenilikçi çözümleri aracılığıyla yapay zekanın zekasından ve rahatlığından mümkün olduğunca erken yararlanmalarını sağlayan yenilikçi yapay zeka odaklı yeteneklere sahip AIoT ürünlerimizi sergilemekten mutluluk duyuyoruz. Bu, TECNO’nun değerinin altını çiziyor ve inovasyon lideri olarak sektördeki konumumuzu sağlamlaştırıyor.”

 

TECNO, gelişmekte olan pazarlardaki tüketicilere hizmet etmek ve onlara zengin akıllı ürün ekosistemleri sunarak en son teknolojik gelişmenin yarattığı hayatı mümkün olan en kısa sürede deneyimlemelerini sağlamak üzere kendini konumlandırıyor. Bu yıl IFA Berlin’e geri dönen marka, yapay zeka destekli akıllı bağlantılı ürün ekosisteminin sunabileceği çok sayıda faydayı vurgulamayı amaçlıyor.

IFA Berlin 2024’te ziyaretçiler aşağıdaki deneyimleri yaşayabilecekler:

Yaratıcılık, Eğlence ve Üretkenlik: TECNO, günlük yaşama daha fazla keyif ve kolaylık getirmek için eğlence ve üretkenliği artıran bir dizi gelişmiş AIoT cihazını sergileyecek.

 

  • Pocket Go – AR gözlükleri ve Windows el bilgisayarını birleştiren sektörün ilk Windows AR oyun seti. Hafif ve taşınabilir set, kullanıcılara sürükleyici bir 6D AR oyun deneyimi sunuyor.
  • MEGA MINI Gaming G1 – Olağanüstü oyun performansını gelişmiş soğutma teknolojisiyle birleştiren, ayrı bir grafik kartına sahip, sektörün en küçük su soğutmalı mini oyun bilgisayarı.  
  • Dynamic 1 – Alman çoban köpeğinden esinlenen yapay zeka ve gerçekçi özelliklere sahip olağanüstü ve inovatif bir akıllı robot köpek. Gelişmiş algoritmalar ve güçlü sensörler sayesinde komutları sezgisel olarak anlayabiliyor ve gerçeğe yakın eylemler eşliğinde evcil hayvan sahibi olmanın keyfini fütüristik teknolojiyle birleştiriyor.

 

Güçlü Dizüstü Bilgisayarlar ve Aksesuarlar: TECNO’nun geniş dizüstü bilgisayar ve aksesuar yelpazesi, her kullanıcının kendi ihtiyaçlarına uygun bir ürün bulmasını sağlıyor.

 

Marka, Z kuşağı kullanıcılarının olağanüstü eğlence özellikleriyle “Daha Büyük, Daha Yüksek Sesle Görmelerini” sağlamak için tasarlanan K Serisinin ilk cihazı olan yepyeni MEGABOOK K16S dizüstü bilgisayarını da fuarda sergileyecek. TECNO MEGABOOK T16 Pro 2024 Ultra, MEGABOOK S1 13 ve MEGABOOK T1 14 inç dahil olmak üzere diğer dizüstü bilgisayarları da markanın standında sergilenecek ve oyundan işe ve günlük kullanıma kadar çeşitli kullanım senaryolarındaki faydalarını ortaya koyacak.

 

Katılımcılar ayrıca IFA standında TECNO’nun yeni nesil True Air 1 TWS, Sonic 2 TWS ve TECNO’nun ilk OWS kulaklıkları olan yeni FreeHear 1 gibi yenilikçi kulaklıklarını deneyimleyebilecekler.

 

Geleceğin Yaşam Tarzları için Daha İyi Bağlantı: TECNO’nun standı, markanın PC Manger, One Leap, AI Image Generation ve daha fazlasını içeren akıllı ekosistemini sergileyerek AIoT ürünlerinin ara bağlantısını ve akıllı işlevlerini kapsamlı biçimde paylaşacak.

 

TECNO, fütüristik AIoT teklifini deneyimlemek ve yapay zekanın TECNO’nun ileri görüşlü stratejisine nasıl dahil edildiğini keşfetmek için tüm IFA Berlin 2024 katılımcılarını Salon 6.2A-113’teki standını ziyarete davet ediyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com