Ana Sayfa Magazin 3 Eylül 2024 22 Görüntüleme

Baba Beni Güldürsene filminin çekimleri tamamlandı

Kızının “komik ve eğlenceli bir babam olsun isterdim” dileğini öğrenip “sıkıcı biri olmak” gerçeğiyle yüzleşen bir babanın “eğlenceli olma çabasının” sakarlık, aksiyon ve macera dolu hikayesinin anlatıldığı “Baba Beni Güldürsene” filminin çekimleri önceki gün tamamlandı. Ekip çekimlerin tamamlanmasını pasta ile kutladı.

Yapımcılığını Wovie, Retropro ve DMC ‘nin yaptığı, yönetmen koltuğunda Emrah Aguş’un oturduğu, senaryosunu ise Dinar Kahveci’nin kaleme aldığı ‘Baba Beni Güldürsene’ filmi eğlenceli seti bitti. Kurgu ve montaj sürecine giren film, yılın en komik aile macerası olmak için gün sayıyor.

Başrollerinde Ahmet Kürşat Öcalan ve Altın Kelebek ödüllü Aylin Akpınar’ın yer aldığı filmde; Ali Semi Sefil, Arven Beren, Kaan Alp Dayı, Ela Şafak gibi çocuk yıldızların yanı sıra Merve Sevi, Levent Özdilek, Ceyhun Fersoy, Tolga Canbeyli ve Tevhide Dadı gibi birçok başarılı oyuncu yer alıyor.

Baba Beni Güldürsene 8 Kasım 2024’te sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

 

Filmin Konusu

Sıkıcı hayatını sakarlıklarıyla zorlaştıran Murat ve üstün potansiyelli kızı Ayşenaz, birbirlerini ne kadar çok sevseler de birlikte eğlenmekte zorlanırlar. Zaten okulda sosyal sorunlar yaşayan ve “yaramaz” denilerek ötekileştirilen Ayşenaz, yaşıtlarıyla anlaşmakta zorlanırken babasıyla keyifli vakit geçiremez. Kızının kendisini sıkıcı bulduğunu öğrenen Murat, eğlenceli ve komik biri olmaya çalışırken bocalar. İkilinin yaşadığı zorlu ve tehlikeli bir macera, birbirlerini daha iyi tanımalarına aracılık edecektir. Bu maceraya eşlik eden Gizem Avcıları adlı çocuk ekibi, Ayşenaz’a arkadaşlığın ve farklılıkların keyifli taraflarını gösterecektir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

İlginizi çekebilir

Zanna’ya Klip Sansürü

Zanna’ya Klip Sansürü

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com