Ana Sayfa Yaşam 1 Eylül 2024 29 Görüntüleme

Kahramankazan Belediyespor Kulübü Bocce Sporcuları, Avrupa İkincisi Oldu!

Kahramankazan Belediyespor Kulübü A Milli Bocce Takımı sporcuları Eylül Cömertoğlu ve Bilgehan Çakır, Ay Yıldızlı bayrağımızı göndere çıkartarak Avrupa ikincisi oldu.

Kahramankazan Belediyespor Kulübü bocce sporcuları, Avusturya’nın Innsbruck şehrinde 26 Ağustos-1 Eylül 2024 tarihleri arasında düzenlenen Gençler Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi başarıyla temsil etti. Milli Takım’a seçilen genç sporcularımız, mikslerde ve tek erkekler kategorilerinde yarışarak büyük bir başarıya imza attılar. Mikslerde Eylül Cömertoğlu ve Bilgehan Çakır’ın gösterdiği üstün performans, Türkiye’ye Avrupa ikinciliğini getirdi.

‘’GENÇLER BİZİM GURUR KAYNAĞIMIZ’’

Başarılı sporcular ve teknik ekip ile duyduğu gururu dile getiren Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu: “Gençlerimizin uluslararası arenada ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeleri, bizler için büyük bir gurur kaynağı. Kahramankazan Belediyespor Kulübü olarak her zaman sporcularımızın yanındayız ve başarılarını desteklemeye devam edeceğiz,” ifadelerine yer verdi. Başkan Çırpanoğlu, sporcuların başarılarını kutlayarak, bundan sonraki turnuvalarda daha büyük başarılar elde edeceklerine inandığını belirtti.

Kahramankazan Belediyespor Kulübü sporcu ve antrenörleri, kendilerine verilen destekten dolayı Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu’na teşekkür ederek, “Bizlere olan inancınız ve desteğiniz sayesinde başarılarımızı arttırarak devam ettireceğiz,” dediler. Kulüp olarak, gelecek turnuvalarda daha büyük başarılar elde etmek için çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini belirttiler.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com