Ana Sayfa Magazin 31 Ağustos 2024 34 Görüntüleme

İEF’te 30 Ağustos coşkusu Mert Demir’le yaşandı

Bu yıl 93’üncü kez “teknoloji” temasıyla yapılan İzmir Enternasyonal Fuarı’nın (İEF) görkemli açılışının ardından Çim Konserleri Mert Demir ile başladı. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkusunu Mert Demir ile yaşayan İzmirliler, şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Mert Demir, konser sonunda İzmir Marşı’nı da söyledi.

İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), 93’üncü kez görkemli bir törenle kapılarını açtı. 30 Ağustos-9 Eylül tarihleri arasında İzmirlileri ağırlayacak İEF’te Çim Konserleri’nin ilk konuğu şarkıcı Mert Demir oldu. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkusunu Mert Demir ile yaşayan İzmirliler, şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Telefonlarının ışıklarını açtırdığı hayranlarına “Harikasınız” diyen Mert Demir, konser sonunda İzmir Marşı’nı söyledi. Demir, “Bizi burada yalnız bırakmamış olmanız, kabul etmiş olmanız çok önemli. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum” dedi.    

Ünlü isimler İEF boyunca konserlerde sahne alacak
Ziyaretçiler, her yıl olduğu gibi bu yıl da Fuar konserlerinde buluşacak. Bugün (31 Ağustos) Teoman,  Volkan Konak, Hande Yener, Semicenk, Motive, Mahsun Kırmızıgül, Hayko Cepkin ile Migros sponsorluğunda Derya Bedavacı ve Sakiler sahne alacak. Coşku, 9 Eylül’de İzmir’in kurtuluşunun 102. yılında Haluk Levent konseriyle zirveye çıkacak. Alternatif Sahne’de ise konserler bugün (31 Ağustos) başlayacak. İlk akşam Pera, sonrasında ise Melis Fis, Anıl Piyancı, Perdenin Ardındakiler, Redd, Şanışer&Sokrat St, Ceylan Ertem, Yedinci Ev ve Can Gox sahne alacak.

Tam giriş 20 TL, öğrenci ise 7,5 TL
Popüler isimlerin sahne alacağı, teknolojik birçok etkinliğin yapılacak 93. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın giriş ücretleri tam 20 TL, öğrenci 7,5 TL olarak belirlendi. Kültürpark’ın tüm kapılarından giriş çıkış yapılabilecek. Etkinlikler 16.00-23.00 saatleri arasında düzenlenecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com