Ana Sayfa Kültür & Sanat 31 Ağustos 2024 31 Görüntüleme

34. Burhaniye-Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali hız kesmeden devam ediyor

ÖREN MEYDAN’DA 30 AĞUSTOS ÖZEL PROGRAMI

Emekli Tuğgeneral Mustafa Kemal Tutkun, zaferle sonuçlanan milli mücadeleyi ve işgal birliklerinin ülkemizi terk edişini anlatırken, izleyiciler adeta o günlere döndü.  30 Ağustos coşkusu Sanatçı Erdal Bayrakoğlu’nun geniş repertuarı ve dinamik sahnesi ile devam etti.

FESTİVALİN 3. GÜNÜNDE İSKELE PROGRAMI DEVAM EDİYOR

Halk Oyunları gösterimi ile başlayan İskele Programı Erdal Bayrakoğlu konseri ile devam etti. Türk bayrakları ile 30 Ağustos Zafer bayramı coşkusunu yaşayan halk, Erdal Bayrakoğlu ile keyifli bir akşam geçirdi. İskele Programında sahnenin ikinci etkinliği ise “Gastronomide Zeytinyağının Yeri” oldu. Burhaniye Ticaret Odası tarafından düzenlenen söyleşide; bölgenin en önemli ürünü olan zeytinyağını konuşuldu.

CUMHURİYET KADINI TÜRKAN SAYLAN BURHANİYE FESTİVALİNDE ANILDI

Fedakarlığın, aydınlığın, çağdaşlığın, cumhuriyet ilkelerine bağlılığın en önemli isimlerinden biri olan Türkan Saylan’ın hayatının ele alındığı ve Cengiz Toraman’ın yazıp yönettiği “BEN TÜRKAN SAYLAN”, Şenay Gürler’in incelikli ve içten yorumuyla tiyatroseverler ile buluştu. Oyun izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. 

BURHANİYE’DE DEMET AKALIN’LA 30 AĞUSTOS COŞKUSU

Hit şarkıları ile her zaman zirvedeki yerini koruyan ünlü popçu Demet Akalın Taylıeli Amfi Tiyatro Sahnesinde hayranları ile bir araya geldi. 34.Burhaniye-Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali’nin 30 Ağustos konserinde Taylıeli Amfi kırmızı-beyaza büründü.

Muhteşem dans gösterileri ile adeta görsel şölen yaşatan Demet Akalın’a, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ile CHP Genel Başkan Yardımcısı – İstanbul Milletvekili Özgür Karabat  teşekkür hediyesini vermek üzere sahneye çıktı. 30 Ağustos coşkusunun böylesine güzel, özgürce, mutluluk içerisinde kutlandığı nice bayramlar dileyen Başkan Deveciler, “Her şeyin en güzelini hak eden hemşehrilerim, sizlere Burhaniye’yi Kültür ve Turizmin Başkenti yapacağımızın sözünü yıllar önce vermiştik şimdi ise bizler sizlere olan sözümüzü tutuyor, her bir vatandaşımıza iyi eğlenceler diliyoruz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com