Ana Sayfa Yaşam 30 Ağustos 2024 52 Görüntüleme

Samsung Electronics’in açık inovasyona öncülük eden SDC24 Geliştirici Konferansı bu yıl “AI” vurgusuyla 10. kez düzenlenecek

Etkinlik boyunca Samsung Electronics’in yapay zekanın geleceğini belirlemeye hazırlanan yazılım, hizmet ve platformlardaki en son yeniliklerini de tanıtılacak.  

 

Samsung Electronics, ev sahipliği yaptığı 2024 Samsung Geliştirici Konferansı’nın (SDC24) 3 Ekim’de Kaliforniya’daki San Jose McEnery Kongre Merkezi’nde düzenleneceğini duyurdu. Bu yıl onuncu defa düzenlenecek olan Samsung Geliştirici Konferansı günümüzün yapay zeka inovasyonlarından en iyi şekilde nasıl yararlanılabileceğine odaklanacak. Bu yılki etkinlik, Samsung’un açık inovasyon anlayışıyla geliştiriciler, iş ortakları ve müşterileriyle yaptığı iş birliğinin onuncu yılını doldurmasıyla birlikte ayrı bir anlam ifade ediyor. 

 

Samsung Electronics herkesi 3 Ekim günü Türkiye saati ile 22:00’daki açılış konuşmasıyla başlayacak Samsung SDC24 etkinliğini canlı yayın üzerinden takip etmeye davet ediyor. Sunumda, yeni nesil çözümlerde SmartThings, Galaxy AI, Knox ve Tizen’den yararlanma yolları da dahil olmak üzere en yeni çapraz platform inovasyon fırsatlarının altı çizilecek. Bu sayede geliştiriciler, Samsung’un güvenilir platformlarından yararlanırken oyunun kurallarını değiştiren yeni uygulamalar ve hizmetler oluşturmak için yapay zeka yeteneklerinden nasıl yararlanabileceklerini keşfedecek.

 

SDC24’ün açılış konuşmasını Samsung Electronics Başkan Yardımcısı ve Cihaz Deneyimi (DX) Bölümü CEO’su ve Başkanı JH Han yapacak. JH Han, konuşmasında Samsung’un Herkes için Yapay Zeka vizyonunu kutlayacak. Bu vizyon, mobil cihazları, TV’leri ve ev aletlerinde daha kişiselleştirilmiş ve güvenilir “çok cihazlı” yapay zeka deneyimlerine odaklanıyor. JH Han ayrıca Samsung’un yapay zeka teknolojileri geliştirmesinin merkezinde yer alan Samsung’un yapay zeka etiği ilkelerine de değinecek. Diğer konuşmacılar arasında şu isimler yer alacak:

 

  • Daehyun Kim, Kıdemli Başkan Yardımcısı, Küresel Yapay Zeka Merkezi Başkanı, Samsung Research
  • Sally Hyesoon Jeong, Kıdemli Başkan Yardımcısı, Çerçeve Ar-Ge Başkanı, Mobil Deneyim İş Birimi
  • Moon-soo Kim, Başkan Yardımcısı, Uygulama S/W Ar-Ge, Görsel Ekran İş Birimi
  • Alex Y Lee, Kıdemli Başkan Yardımcısı, Visual eXperience PM Başkanı, Görsel Ekran İş Birimi
  • Young Ah Lee, Başkan Yardımcısı, UX Başkanı, Dijital Ev Aletleri İş Birimi
  • Ho-bum Kwon, Başkan Yardımcısı, Platform Başkanı, Samsung Research 
  • Jaeyeon Jung, Kıdemli Başkan Yardımcısı, SmartThings Başkanı, Cihaz Platformu Merkezi 
  • Shin Baik, Güvenlik Birimi Başkanı, Cihaz Platformu Merkezi ve daha fazlası 

 

Açılış konuşmasının dışında SDC24, katılımcılara yeni iş birliği fırsatları sunacak. SmartThings, Samsung Health, Tizen ve daha fazlası dahil olmak üzere, katılımcıların Samsung’un en yeni geliştirici odaklı platformları ve hizmetleri hakkında daha fazla bilgi edinmesi için açık oturumlar içerecek. Oturumlar, katılımcılara en yeni yazılım gelişmelerini ve hizmetleri inceleme fırsatı sunarken yeni ufuklar açmak için Samsung’un yapay zeka çözümlerinden nasıl yararlanacakları hakkında daha fazla bilgi sağlayacak.

 

Bazı oturumlar, katılımcıların uzmanlardan sektörel bilgiler alabileceği ve hatta özel bir konuk konuşmacıyla buluşabileceği Open Stage’de yapılacak. Tech Square’de ise en yeni ürün ve hizmetlerin uygulamalı demoları sunulacak. Code Lab’de geliştiriciler, heyecan verici yeni araçları ve yazılım geliştirme kitlerini (SDK’lar) keşfedebilecek. Ayrıca SDC24’te, katılımcıların keşfetmesi, öğrenmesi ve becerilerini daha da geliştirmesi için birçok konuyu kapsayan en yeni Samsung Developers eğitim platformu da sunulacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com