Ana Sayfa Kültür & Sanat 30 Ağustos 2024 42 Görüntüleme

Lexus Tüm İhtişamıyla Üst Üste 8. Kez Venedik Film Festivali’nde Kırmızı Halıda

Premium otomobil üreticisi Lexus, 81. Venedik Uluslararası Film Festivali’nin resmi otomobil markası olarak üst üste 8. defa kırmızı halıda boy gösteriyor. 7 Eylül tarihine kadar devam edecek film festivalinde Lexus, Türk ünlü isimler dahil olmak üzere tüm dünyadan katılımcılara eşlik edecek. Lexus yeni modellerini burada sergilerken, aynı zamanda sinema dünyasıyla sıra dışı deneyimler sunma arzusunu bir araya getiriyor.

Dünyanın en ünlü ve önemli sinema sanatı etkinliklerinden olan festivalde Lexus elektrikli ve tam hibrit araçları, Venedik’e katılan ünlü oyuncuları, VIP konukları ve yönetmenleri de konforlu bir şekilde etkinlik alanına ulaştırıyor. Bu yılki etkinlikte tam hibrit LBX, plug-in hibrit NX, RX Performans Hibriti ve tam elektrikli Lexus RZ yer alacak.

Açılış töreni tüm görkemiyle gerçekleştirildi

28 Ağustos’ta başlayan ve 7 Eylül’e kadar devam edecek olan festivalde birbirinden değerli filmin gösterimi gerçekleştirilecek. Açılış töreninin ardından başrollerini Michael Keaton, Willem Dafoe, Monica Bellucci ve Sveva Alviti’nin paylaştığı yeni Tim Burton filmi “Beetlejuice Beetlejuice” gala gösterimi yapıldı. Venedik aynı zamanda, İtalyan aktris Miriam Leone’nin Lexus’un resmi elçisi olarak katıldığı ilk festival etkinliği oldu. 

Lexus’un vizyoner yönü sergileyen LF-ZC konsept aracı da, ilk kez Venedik Lido’da sergilenmeye başladı. Venedik’in etkileyici atmosferinde yerini alan bu özel konsept araç, Lexus’un elektrikli araç teknolojisinde yeni bir çağ açmaya hazırlanıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com