Ana Sayfa Kültür & Sanat 30 Ağustos 2024 39 Görüntüleme

Belediye Ekiplerinden Kahveci Dağı’nda Hummalı Çalışma

Nevşehir Belediyesi tarafından Kahveci Dağı’nda yapımı süren rekreasyon alanında çok sayıda belediye personeli hummalı bir çalışma yürütüyor. Yaklaşık 60 bin metre kare büyüklüğündeki alanda bungalov evleri, belediyenin sosyal tesisleri, seyir terasları, piknik alanları, restoranlar ve kafeteryalar olacak.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince Kahveci Dağı’nda sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi. Beraberinde Başkan Yardımcısı Hasan İler ile birlikte gittiği alandaki belediye çalışanları ile tek tek tokalaşarak kolaylıklar dileyen Arı, çalışmalardaki son durum hakkında müdürlük yetkililerinden bilgi aldı.

İçerisinde kafe ve restoranlar, çocuklar için oyun alanları, yürüyüş yolları, bungalov evler, barbekü alanları, Kayaşehir manzaralı seyir terası ve gözlem kulesinin bulunduğu projenin önümüzdeki günlerde tamamlanacağını müjdeleyen Arı, buranın tıpkı Kayaşehir gibi şehrin yeni cazibe merkezi olacağını kaydetti.

Arı, “Gerçekten şehrimize muhteşem bir yer daha kazandırıyoruz. Burası tüm Nevşehirlilerin aileleri ile birlikte hoşça vakit geçirebilecekleri çok güzel bir alan olacak. Hemşehrilerimize layık olabilmek için, onların vefasına vefa gösterebilmek için samimiyetle çok çalışacağız. Samimiyetten ve çok çalışmaktan asla taviz vermeyeceğiz. “ dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com