Ana Sayfa Magazin 28 Ağustos 2024 31 Görüntüleme

Tete ve Masal: Rüyalar Diyarı dev oyuncu kadrosuyla motor dedi

Babaannesinin yaşadığı rahatsızlıktan korkan küçük kızın, masallarla dolu sihirli bir yolculuğa çıktığını anlatan Tete ve Masal: Rüyalar Diyarı filminin çekimleri başladı.

Yapımcılığını Satre Film Yapım- Hande Ertaş, Emrah Ertaş’ın yaptığı, yönetmen koltuğunda Tümer Sirkecioğlu’nun oturduğu, proje tasarım ve senaryosunu ise Emrah Ertaş’ın kaleme aldığı ‘Tete ve Masal: Rüyalar Diyarı’ filmi, uzun bir ön hazırlık sürecinden sonra İstanbul’da sete çıktı.

İstanbul’un farklı semtlerinde başlayan çekimler için, ön hazırlık sürecinde titiz bir çalışma sergileyen ekip, kostümden mekâna, sanattan tekniğe kadar birçok detay üzerinde çalıştı.

 

Yılın en iddialı oyuncu kadrosu bu filmde

Başrollerinde Mert Turak ve Ada Erma’nın yer aldığı filmde; Engin Altan Düzyatan, Fahriye Evcen, Pelin Karahan, Keremcem, Can Kızıltuğ, İnci Türkay, Jess Molho ve Haldun Dormen ve Meral Çetinkaya ve Altan Erkekli gibi birçok başarılı oyuncu yer alıyor. Filmin dev kadrosuna sesiyle dahil olan Okan Bayülgen ise kötücül sese hayat verecek. Türkiye’nin sevdiği şef Somer Sivrioğlu ise filmde konuk oyuncu olarak yer alacak. 

Önceki gün Belgrad ormanında sete çıkan yapım ekibi, çocuk oyuncular için özel önlemler aldı. Set sürecinde çocuk oyunculara, oyuncu koçları, uzmanlar ve aileleri destek olacak.

 

Film kadar kostümler de çok konuşulacak

‘Tete ve Masal: Rüyalar Diyarı’ filminde her karakterin kendine has özelliği var. Film için karakterlere uygun özel kumaşlardan renkli kostümler tasarlandı. Filmin ruhuna ve konseptine uygun renkli bir styling oluşturuldu.

Filmde giyilen kostümler bu eşsiz hikâyeyi anlatmak, karakterleri ve onu çevreleyen dünya hakkında fikir vermektedir.

 

Tete ve Masal: Rüyalar Diyarı filminin 2025 yılı başında vizyona girmesi planlanıyor. Filmin çekimleri 4 haftada tamamlanacak.

 

Filmin Konusu

Babaannesinin, yaşadığı rahatsızlık sebebiyle artık kendini hatırlamayacağından korkan küçük kız, ailesine bu korkuyu yaşatan rahatsızlığı alt etmek için masallarla dolu sihirli bir yolculuğa çıkar.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com