Ana Sayfa Yaşam 26 Ağustos 2024 43 Görüntüleme

Memorial Sağlık Grubu’ndan Yüzücülere Destek

Memorial Sağlık Grubu, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından düzenlenen 36. Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’nda sağlık sponsoru olarak yerini aldı.

 

Ülkemizde sporun gelişmesi ve toplumda sağlıklı yaşam bilincinin oluşması adına 20 yıldır sporun farklı alanlarını destekleyen Memorial Sağlık Grubu, bu yıl 36’ıncısı gerçekleştirilen yarışta tam donanımlı sağlık çadırı, tecrübeli sağlık ekipleri ve ambulansları ile yüzücülerin ve izleyicilerin sağlığını korumak için hazır bulundu.

  

Dünyada iki kıta arasında gerçekleşen tek yarış olma özelliğini taşıyan etkinlik, 77 ülkeden 2 bin 836 yüzücünün katılımıyla gerçekleşti. Kanlıca İskelesi’nden gruplar halinde start alan yüzücülerin dereceleri ayak bileklerine bağlanan çipler sayesinde belirlendi. Yarışmada kadınlar genel klasmanda 46:57 derecesiyle Talya Erdoğan, erkekler genel klasmanda da 45:27 derecesi ile Atakan Ercan 1’inciliği elde etti. 

 

Kuruçeşme Cemiz Topuzlu Parkı’nda sona eren yarışmada Memorial CEO’su Bora Uludüz kazanan sporculara ödüllerini takdim eden isimler arasında yer aldı.  

 

Memorial CEO’su Bora Uludüz 36. Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’nın başarıyla tamamlanmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Hem sporcular hem de tüm katılımcılar için unutulmaz bir gün oldu. Memorial olarak sporcuların güvenli bir şekilde yarışmasını desteklemekten gurur duyduk. Bu anlamlı organizasyonu düzenleyen Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’ne iş birliğimiz için teşekkür ediyor, tüm katılımcıları tebrik ediyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com