Ana Sayfa Yaşam 26 Ağustos 2024 33 Görüntüleme

Kursiyerler sertifikalarını aldı

Kemer Belediyesi ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi kursları ile Göynük Ahucum Düğün Salonu’nda düzenlenen karate ve kick boks yaz kurslarına katılan kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı.

 

Şef Furkan Üstündağ yönetimindeki, Kemer Belediyesi ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi kursları ile Göynük Ahucum Düğün Salonu’nda düzenlenen Emin Akar yönetimindeki karate ve Volkan Kaplan yönetimindeki kick boks yaz kursları kapanış programına, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, CHP Kemer İlçe Başkanı Sedat Karakaya, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Derya Baytekin, Kemer Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Bilici, Semih Top, Mehmet Akın, Cansın Efir, Ali Rıza Akar, Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer Sorumlusu İsmail Selami Minta, Kemer Belediyesi Göynük Mahalle Sorumlusu Halit Canevi, muhtarlar, Kemer İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yalçın Seyran, kursiyerler ve aileleri katıldı.

 

Program, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Saygı duruşunu ve İstiklal Marşı’nı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu öncülüğünde kurulan Şef Furkan Üstündağ yönetimindeki Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası seslendirdi.

 

Kemer Belediyesi’nin her yıl yaz aylarında verdiği ücretsiz melodika, keman, gitar, modern dans, karate, kick boks, drama, halk oyunları ve diğer branşlarda kurs alan kursiyerlere sertifika verildi.

 

Kursiyerlerin sertifikalarını Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile protokol üyeleri verdi.

 

Belediye Başkanı Topaloğlu, programda yaptığı konuşmada, “Kemer’deki çocuklarımızı sanatla ve sanatsal faaliyetlerle buluşturuyoruz. Her yıl yaz aylarında olduğu gibi bu sene de ücretsiz kurslarımıza katılan çocuklarımıza sertifikalarını verdik. Burada eğitim alan çocuklarımızın üzerinde en fazla emeği olan Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası Şefi Furkan Üstündağ ve yardımcısı Burak Balıca’ya teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza ve onları en güzel şekilde yetiştiren ailelerine de teşekkür ediyorum. Kurslarımız sonucunda sertifika alan tüm çocuklarımızı tebrik ediyor ve gözlerinden öpüyorum.” dedi.

 

Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası Şefi Furkan Üstündağ ise sertifika törenini 29 Ağustos’ta yapmayı planladıklarını ancak 26 Ağustos Büyük Taarruz ve Malazgirt Zaferi’nin yıl dönümü olması nedeniyle 26 Ağustos’ta yatıklarını söyledi.

 

ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi’nin kurulmasında en büyük emeği olan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na teşekkür ettiğini ifade eden Üstündağ, sertifika alan çocukları kutladığını kaydetti.

 

Programda, modern dans grubu, keman, gitar, melodika ve halk oyunları ekipleri tarafından mini konserler verdi. Çocukların sunduğu mini konserler, izleyenler tarafından büyük alkış topladı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com