Ana Sayfa Yaşam 26 Ağustos 2024 20 Görüntüleme

Dünyagöz Hastaneler Grubu’nda Üst Düzey Atama

Günde 8.000 poliklinik ve 1.000 ameliyat kapasitesiyle yurt içi ve yurt dışında toplam 31 ayrı noktada ilkeli sağlık hizmeti veren Dünyagöz Hastaneler Grubu’nda, üst yönetimdeki yeni yapılanma ve buna bağlı atamalar açıklandı. Melih Tayfun Sanlı, 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren şirketin Genel Müdürü olarak atandı. 

Profesyonel iş hayatına 1998-2008 yılları arasında Bayer bünyesinde başlayan Sanlı, kariyerine 2008-2010 yılları arasında Bohrienger’de yönetici unvanıyla devam etti. 2010-2024 yılları arasında Alcon bünyesinde orta ve üst düzey yönetici rollerini başarıyla yürüten Melih Tayfun Sanlı, birçok uluslararası eğitim ve yönetim hizmetleri sertifikasına sahiptir.

1997 yılında Ankara Üniversitesi Klasik Arkeoloji bölümünden mezun olan Sanlı, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Dünyagöz Hastaneler Grubu Hakkında: 

1996 yılında hizmet vermeye başlayan Dünyagöz, gözün tüm branşlarında ve en gelişmiş teknolojilerle sunduğu yüzlerce farklı tedavi yöntemiyle göz ve göz çevresi sağlığına dair sorunlara çözüm getiriyor. Ülkemizde branş hastaneciliği ile yeni bir dönem başlatan Dünyagöz Hastaneler Grubu, günde 8.000 poliklinik ve 1.000 ameliyat kapasitesiyle yurt içi ve yurt dışında toplam 31 ayrı noktada ilkeli sağlık hizmeti veriyor. Dünyagöz; sürekli yenilenen eksiksiz teknolojisi, öğretim üyesi ve uzman doktorlardan oluşan 350 kişilik deneyimli medikal kadrosu, 3500’e yakın personeli ve çağdaş yönetim anlayışıyla kısa sürede dünyanın sayılı merkezleri arasında yerini aldı. Türkiye çapında İstanbul, Ankara, Antalya, İzmit, Adana, Samsun, Tekirdağ, Bursa, Konya, Sakarya, Gaziantep ve İzmir olmak üzere 12 ayrı ilde 21 şube ve yurt dışında Almanya’nın Frankfurt ve Köln, Gürcistan’ın Tiflis, Azerbaycan’ın Bakü, Kosova’nın Priştine, Kırgızistan’ın Bişkek, Saraybosna’nın Bosna Hersek, Bulgaristan’ın Haskovo, Romanya’nın Bükreş ve Özbekistan’ın Taşkent şehirlerinde olmak üzere 10 ayrı noktada hizmet vermektedir. Samsun, Bursa, Adana ve İstanbul Altunizade olmak üzere 4 ayrı noktada açacağı yeni merkezleri ile Türkiye’de daha geniş bir coğrafyaya yayılmayı hedefleyen Dünyagöz Hastaneler Grubu, hastaların tercihleri doğrultusunda Bodrum’da da yeni bir hastane ve butik otel kurmak için arsa arayışını sürdürüyor. Dünyagöz, Türkiye’de sağlık turizminin öncülüğünü üstlenerek dünyanın 167 ayrı yabancı ülkesinden yılda yaklaşık binlerce hastaya hizmet veriyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com