Ana Sayfa Kültür & Sanat 26 Ağustos 2024 32 Görüntüleme

4 Ekim’de Sımsıcak Hikayesiyle Sinemaseverlerle Buluşacak ‘Yaren Leylek’in Fragmanı Yayınlandı!

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Seçkin Özdemir ve Hande Doğandemir’i buluşturan filmin vizyon için hazırlanan dikkat çekici fragmanı yayınlandı. 

Senaryosunu Arzu Yurtseven’in yazdığı, yönetmenliğini Onur Uzun’un üstlendiği, proje tasarımı ise Hande Alpaslan’a ait olan ‘Yaren Leylek’ 4 Ekim’de vizyona girmeye hazırlanıyor. Uzun yıllardır her sene ülkemize gelen Yaren Leylek’in Adem Amca ile kurduğu efsanevi dostluğu merkezine alan filmden ilk fragman yayınlandı. Buğra Gülsoy, Seçkin Özdemir, Hande Doğandemir, Azra Aksu, Emir Ali Doğrul, Atahan Çatalbaş, Meral Çetinkaya, Tarık Papuçcuoğlu, Murat Kılıç, Cenk Gürpınar, Işınsu Zırh ve Ayfer Tokatlı gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı filmden yayınlanan dikkat çekici fragmanda efsanelerin birleştiği gizemli bir köyde yaşanan macera dolu hikayenin ilk sinyalleri veriliyor. 

 

Aile, dostluk ve hayvan sevgisi temelleri üzerine kurulu macera dolu hikayede annesi hamile olan ve henüz bir kardeşi olma fikrine hazır olmayan Adem’in, annesi Arzu ve babası Hakan’la birlikte, bir süreliğine babaannesinin evine gelip Leylek Yaren’le tanışmasıyla ilk andan itibaren başlayan dostluklarını konu alırken başlarına gelen bazı olaylar ise ekibi gizemli bir dünyanın da içine sürükleyecek.

 

4 Ekim’de tüm Türkiye’de vizyona girecek ‘Yaren Leylek’, sımsıcak hikayesiyle her yaştan izleyiciyi sinemalara davet ediyor!

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com