Ana Sayfa Yaşam 25 Ağustos 2024 62 Görüntüleme

‘DARK AND DARKER MOBILE’ gamescom 2024’te 10.000’den fazla katılımcıyı bir araya getirdi

KRAFTON, Inc, Bluehole Studio tarafından geliştirilen Dark and Darker Mobile’ın Almanya’nın Köln kentinde düzenlenen dünyanın en büyük oyun fuarı gamescom 2024’te sadece üç gün içerisinde 10.000’den fazla katılımcıyı bir araya getirdiğini duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde tüm dünyada ön kayıtları başlayan Dark and Darker Mobile’ın  standı, bu yılki gamescom’da mümkün olduğunca çok sayıda katılımcıyı ağırlamak için tasarlanmış en büyük etkileşimli alanlardan biriydi. Stantta akıllı telefonlar, tabletler ve dizüstü bilgisayarlar dahil olmak üzere 90 uygulamalı istasyon yer aldı ve çok sayıda ziyaretçinin oyunu ilk elden deneyimlemesini sağladı. Ana standa ek olarak KRAFTON, Samsung Electronics ve TikTok gibi ortaklarla iş birliği yaparak üç salonda ek demo istasyonları kurdu ve katılımcıların oyunu keşfetmesi için toplam 120 istasyon sağladı.

Oyunu deneyimleyen katılımcılar, oyundaki ilgi çekici manuel kontrolleri, çeşitli karakter sınıflarını ve yüksek kaliteli grafikleri vurgulayarak olumlu geri bildirimlerde bulundu. Birçok oyunsever, oyunun bu yılın ilerleyen zamanlarında resmi olarak piyasaya sürülmesini beklediklerini ifade etti.

Bluehole Studio’da Dark and Darker Mobile oyununun geliştirilmesinden sorumlu yapımcı olarak görev alan Joonseok Ahn, etkinlikten duyduğu memnuniyeti şu şekilde dile getirdi: “Oyuncuların Dark and Darker Mobile’a gösterdiği yoğun ilgi ve beklentiyi görmekten heyecan duyuyoruz. Tüm oyunserverleri, küresel ön kayıtlara katılmaya teşvik ediyoruz.”

Dark and Darker Mobile için küresel ön kayıtların başladığı, 20 Ağustos’ta gerçekleşen gamescom 2024 Açılış Gecesi Canlı Yayını’nda (ONL) duyurulmuştu. Oyuncular Android, iOS, Samsung Galaxy Store ve Google Play Games (PC) üzerinden ön kayıt yaptırabilir. Ön kayıt yaptıran oyuncular A sınıfı bir paralı asker ve sınırlı sürüm bir kostüm görünümü kazanacak.

Dark and Darker Mobile’ın, bu yıl içinde küresel olarak piyasaya sürülmesi planlanıyor. Daha fazla bilgi ve ön kayıt için, dndm.krafton adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com