Ana Sayfa Magazin 24 Ağustos 2024 28 Görüntüleme

Aleyna Tilki ve Mustafa Ceceli Saray’a geliyor

Saray Belediyesi 7. Uluslararası 14. Geleneksel Kültür, Sanat ve Barış Festivali 25 Ağustos 30- Ağustos tarihleri arasında birbirinden güzel ve renkli etkinlikler ile gerçekleştirilecek. Festival kapsamında 25 Ağustos’ta genç sanatçı Aleyna Tilki, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda ise ünlü sanatçı Mustafa Ceceli Atatürk Kültür Merkezi Önünde Saray halkı ile buluşacak.

 

KÜLTÜR, SANAT VE BARIŞ FESTİVALİ 25 AĞUSTOS’TA BAŞLIYOR
Saray Belediyesi 7. Uluslararası 14.Geleneksel Kültür, Sanat ve Barış Festivali 25- 30 Ağustos tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi Önünde(Pazar Yeri) düzenlenecek. Festivalin resmi açılışı 25 Ağustos Pazar günü saat 18.00’da Atatürk Alanı’nda gerçekleştirilecek. Festival çelenginin Atatürk Anıtı’na sunulmasıyla başlayacak olan program kortej yürüyüşü sonrası Atatürk Kültür Merkezi Önünde devam edecek. Halk oyunları ve Edirne Belediye Bandosu gösterilerinin ardından DJ Berkay Salas sahne alacak.  DJ Berkay Salas’ın ardından saat 22.00’de genç sanatçı Aleyna Tilki, birbirinden hareketli şarkıları ile Saray’ı coşturacak.

Festivalin ikinci günü programı saat 12.00’de Atatürk Kültür Merkezi’nde “Çanakkale Muharebeleri Kalıtları” Sergisi ile başlayacak. Çanakkale Muharebeleri Kalıtları Sergisi Çanakkale Savaşı’nın tarihine ışık tutacak. Program saat 21.00’de Durukan Kardeşler Orkestrası, 21.30 Serhat Büyüktaş Konseri ve 22.30’da Grup Çelamice Konseri ile devam edecek.

Çorlu Kültür ve Sanat Derneği’nin etkinlikleri ile saat 12.00’de Atatürk Kültür Merkezi’nde başlayacak olan 3. gün programı, saat 20.15 Trakyalı Erdem, Mahmut Han Demir ve Serkan Akbulut Konserleri ile devam edecek.  Saat 22.30’da Salih Demirci, birbirinden güzel şarkıları ile dinleyenleri mest edecek.

Festivalin dördüncü günü programı saat 12.00’de Zeynep Cihan Serüven-2 Sergisi ve yan flüt performansı ile başlayacak.  Saat 20.00’de Adnan Koç imza günü, 20.30 Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası ve 22.30’da Adnan Koç  ve konuk sanatçı Sami Aksu Konseri ile sona erecek. Adnan Koç ve Sami Aksu birbirinden güzel şarkıları ile kulakların pasını silecek.

Zeynep Cihan Serüven-2 Sergisi ve yan flüt performansı ile saat 12.00’de Atatürk Kültür Merkezi’nde başlayacak olan 5.gün programı saat 20.00’de Saray Halk Eğitim Merkezi Türk Müziği Korosu, saat 21.00’de Grup 59, Soner Kip, saat 22.30’da Salih Adıbüyük ve Orkestrası konseri ile devam edecek.
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NDA MUSTAFA CECELİ SAHNE ALACAK
Festivalin son günü 30 Ağustos Cuma saat 14.00’de Yaz Atölyeleri yılsonu sergisi ile başlayacak. 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında saat 20.00’da Atatürk Alanı’nda Fener Alayı ve Zafer Yürüyüşü düzenlenecek. Yürüyüşün ardından DJ Berkay Salas ve ünlü sanatçı Mustafa Ceceli saat 22.00’da Atatürk Kültür Merkezi önünde konser verecek. Ünlü sanatçı Mustafa Ceceli birbirinden güzel şarkılarını Saraylılar için seslendirecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com