Ana Sayfa Kültür & Sanat 23 Ağustos 2024 34 Görüntüleme

Efes Selçuk’un engelsiz çocukları engelsiz kampta doyasıya eğlendi

Efes Selçuk Pamucak Sahili bu yıl da Engelsiz Kampa ev sahipliği yaptı. 19- 23 Ağustos tarihleri arasında Pamucak’ta düzenlenen kamp Efes Selçuk’un engelsiz çocukları ve ailelerini bir araya getirdi. Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel Engelsiz Kampı ziyaret ederek engel tanımaz çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi. Çocukların yoğun sevgisiyle karşılaşan Filiz Başkan, kampta düzenlenen etkinlikler ve engel tanımaz çocuklar ile aileleriyle birlikte sohbet etti.

Efes Selçuk’un engel tanımaz çocuklarıyla çok uzun yıllardan bu yana bir arada olduğunu belirten Filiz Başkan; “Pamucak Sosyal Tesisleri’nde engel tanımaz çocuklarımız ve aileleri kamp yapıyorlar. Gördük ki keyifleri çok yerinde onlarla bir arada olmak da bizim için inanılmaz büyük bir keyif. Çok uzun zamandan beri ben engel tanımaz çocuklarla birlikte çalışıyorum.  Belediye başkanı olmadan önce, 2009’dan bu yana engel tanımaz çocuklarımızla birlikte büyüdük desek yeridir. Şu anda onların burada bütün engel tanımaz çocukların, engel tanımaz bireylerin bir arada olduklarını keyifle kamp yaptıklarını bu doğal ortamdan onların da faydalandığını ve çok huzurlu olduklarını görmek ayrı bir mutluluk” dedi.

Efes Selçuk’un engelsiz çocukları ve aileleri Pamucak’ta düzenlenen kamp boyunca ritim, resim, müzik etkinliklerine katılıp denizin ve güneşin tadını çıkardılar.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

İlginizi çekebilir

Brand Week Istanbul başlıyor

Brand Week Istanbul başlıyor

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com