Ana Sayfa Yaşam 23 Ağustos 2024 30 Görüntüleme

ASRock yeni teknolojilerini Gamescom’da oyuncularla buluşturuyor

ASRock, teknoloji tutkunları ve günlük ihtiyaçları için bilgisayar kullananların yanı sıra oyuncuların ihtiyaçlarına yönelik ürünleriyle de her zaman öne çıkan bir marka konumunda bulunuyor. Oyuncuların en iyi performansını almasını sağlayacak olan anakartları, yüksek tazeleme oranlarına sahip olmanın yanı sıra farklı özelliklerle donatılan monitörleri ve yüksek çözünürlükte akıcı oyun oynayabilecekleri ekran kartlarını Phantom Gaming markası altında topluyor.

Bu yıl da yeni oyunların tanıtıldığı ve oyuncuları bir araya getiren  Avrupa’nın en büyük oyun fuarı Gamescom’da ASRock, yeni çipsetler AMD X870 ve Intel Z890 anakart modelleri ile oyuncuların ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği monitörleri ziyaretçilerle buluşturuyor.

Ülkemizde de ASRock’ın oyuncuların ihtiyaçlarına yönelik sunduğu Phantom Gaming ve yüksek teknolojili Taichi ürünlerini yetkili satıcılarda bulabilirsiniz.

ASRock ürünleri ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ve tüm gelişmelerden haberdar olmak için asrock.turkiye Instagram hesabını takip edebilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com