Ana Sayfa Kültür & Sanat 22 Ağustos 2024 38 Görüntüleme

Baba Beni Güldürsene filminin cesaret dolu sahnesi çekildi

Başrol oyuncusu Ahmet Kürşat Öçalan, düblör kullanmadan 2. kattan atladı.

Yapımcılığını Wovie, Retropro ve DMC ‘nin yaptığı, yönetmen koltuğunda Emrah Aguş’un oturduğu, senaryosunu ise Dinar Kahveci’nin kaleme aldığı ‘Baba Beni Güldürsene’ filminin başrol oyuncusu Ahmet Kürşat Öçalan, aksiyon sahneleriyle heyecanlandıracak.

Baba ve kızın çıktığı macerada başlarından geçen komik, eğlenceli ve bol aksiyonlu Baba Beni Güldürsene filminin İstanbul Beykoz’da çekilen sahnelerine özel önlemler alındı. Senaryo gereği evin 2. katından düşen Ahmet Kürşat Öçalan, koruyucu halatların kurulduğu düzenekle kendisini beton zemine bıraktı. Dublör kullanmak istemeyen oyuncu, cesaretiyle alkış topladı. Set kazalarına karşı önlemi sıkı tutan yapım ekibi, tedbir amaçlı ambulansı da hazır bekletti.

Başrollerinde Ahmet Kürşat Öçalan ve Aylin Akpınar’ın yer aldığı filmde; Ali Semi Sefil, Arven Beren, Kaan Alp Dayı, Ela Şafak gibi çocuk yıldızların yanı sıra Merve Sevi, Levent Özdilek, Ceyhun Fersoy, Tolga Canbeyli ve Tevhide Dadı gibi birçok başarılı oyuncu yer alıyor.

 

Filmin Konusu

Sıkıcı hayatını sakarlıklarıyla zorlaştıran Murat ve üstün potansiyelli kızı Ayşenaz, birbirlerini ne kadar çok sevseler de birlikte eğlenmekte zorlanırlar. Zaten okulda sosyal sorunlar yaşayan ve “yaramaz” denilerek ötekileştirilen Ayşenaz, yaşıtlarıyla anlaşmakta zorlanırken babasıyla keyifli vakit geçiremez. Kızının kendisini sıkıcı bulduğunu öğrenen Murat, eğlenceli ve komik biri olmaya çalışırken bocalar. İkilinin yaşadığı zorlu ve tehlikeli bir macera, birbirlerini daha iyi tanımalarına aracılık edecektir. Bu maceraya eşlik eden Gizem Avcıları adlı çocuk ekibi, Ayşenaz’a arkadaşlığın ve farklılıkların keyifli taraflarını gösterecektir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com