Ana Sayfa Kültür & Sanat 21 Ağustos 2024 27 Görüntüleme

Karanlık Saat Yaklaşıyor, Cadılar Meclisi Toplanıyor!

Marvel Studios imzasını taşıyan ve ‘WandaVision’ı izleyicilerle buluşturan ekibin ters köşelerle dolu zihninden çıkan dizi, 19 Eylül’de ilk iki bölümünün ardından her hafta yeni bölümleriyle sadece Disney+’ta olacak. 

Dünyanın dört bir yanından tüm medya basınının heyecanla takip ettiği ve katılımcılarına eşsiz bir deneyim yaşatan D23: The Ultimate Disney Fan Event, karanlık saatin yaklaştığını ‘Agatha All Along’un yeni fragmanını paylaşarak duyurdu. Marvel Studios yapımı olan ve ‘WandaVision’ın yaratıcılarının imzasını taşıyan dizi, izleyicileri gizemlerle dolu sürükleyici bir yolculuğa çıkaracak. 

Kötü şöhretli Agatha Harkness, gotik bir gencin onu çarpık bir büyüden kurtarmaya yardım etmesinden sonra kendini çaresiz ve güçsüz hisseder. Gencin, kendisini efsanevi Cadılar Yolu’na götürmesi için yalvarması, Agatha’nın ilgisini artırır. Bu, hayatta kaldığı takdirde bir cadıyı eksik olan şeyle ödüllendiren büyülü bir sınavdır. Agatha ve bu gizemli genç, birlikte çaresiz cadılar meclisini toplayarak yola koyulur.

Kathryn Hahn’ın başrolünde olduğu ‘Agatha All Along’un oyuncu kadrosunda Aubrey Plaza, Joe Locke, Sasheer Zamata, Ali Ahn, Debra Jo Rupp ve Patti LuPone eşlik ediyor. Oscar ödüllü söz yazarları Kristen Anderson-Lopez ve Robert Lopez’in yazdığı ‘The Ballad of the Witches Road’ şarkısıyla yolculuğun büyüsünün arttığı dizide Kevin Feige, Louis D’Esposito, Brad Winderbaum, Mary Livanos ve Jac Schaeffer yapımcılar arasında yer alıyor. Schaeffer aynı zamanda ‘Agatha All Along’un baş yazarlığını üstleniyor ve de üç bölümünün de yönetmen koltuğunda oturuyor. Bu heyecan ve gizem dolu dizi, 19 Eylül’de ilk iki bölümünün ardından her hafta yeni bölümleriyle sadece Disney+’ta izlenebilecek. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com