Ana Sayfa Yaşam 20 Ağustos 2024 31 Görüntüleme

Afyonkarahisar Dünya Motokros Şampiyonası ile Kültür ve Sporun Merkezine Dönüşüyor

 Bu zengin mirası modern spor etkinlikleriyle taçlandıran şehir, 4-8 Eylül tarihlerinde (MXGP) ile adını uluslararası arenada bir kez daha duyuracak. Cumhurbaşkanlığının himayelerinde, valilik, belediye ve Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun koordinasyonunda gerçekleştirilecek ülkemizin en büyük organizasyonu, Afyonkarahisar’ın uluslararası marka haline gelmesine büyük katkı sağlayacak.

 

Dünyanın en önemli organizasyonlarından olan Dünya Motokros Şampiyonası, Afyonkarahisar’ın eşsiz doğasının ve modern altyapısının birleşimiyle katılımcılara ve izleyicilere 4-8 Eylül tarihinde unutulmaz anlar yaşatacak. Ülkemizde 7.kez gerçekleşecek organizasyonun sadece bir spor etkinliği olmanın ötesinde, şehirlerinin spor ve turizmi nasıl entegre bir şekilde desteklediğini belirten Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, ‘‘Şehrimizin bu büyük organizasyon için hazır ve bu etkinliğin Afyonkarahisar’ın uluslararası tanınırlığını artıracak büyük bir adım. yonkarahisar, kurtuluşun ve medeniyetlerin buluştuğu bir şehir olarak, spor ve kültürü merkezimize taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu yıl, şehrimizde düzenleyeceğimiz Dünya Motokros Şampiyonası, uluslararası arenada kendimizi tanıtma fırsatını bize sunacak” dedi.

 

Afyonkarahisar’ın Uluslararası Markalaşma Yolunda Büyük Adım

Türkiye’de bugüne kadar yapılan en büyük spor ve gençlik etkinliği olan Dünya Motokros Şampiyonası, tüm gözleri ülkemize çevirecek. Cumhurbaşkanlığının himayelerinde, valilik, belediye ve Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun koordinasyonunda gerçekleştirilecek bu organizasyon, Afyonkarahisar’ın uluslararası marka haline gelmesine büyük katkı sağlayacağını açıklayan Köksal, ‘‘Bu organizasyonun gerçekleşmesi için gece gündüz emek veren valiliğimize, belediye çalışanlarımıza, katkıda bulunan sponsorlarımıza ve bu büyük organizasyonun gerçekleşmesini sağlayan Afyonkarahisar halkına teşekkürlerimi sunuyorum. Sizleri bu özel etkinliklerde bizimle birlikte olmaya ve şehrimizin misafirperverliğini yakından yaşamaya davet ediyorum.’’ diyerek emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com