Ana Sayfa Magazin 19 Ağustos 2024 24 Görüntüleme

Zafer Algöz ve Hakan Altun GAİN’de buluşuyor, Bodrum’daki teknelerinde ünlü isimleri ağırlıyor!

Türkiye’nin çok sevdiği iki isim GAİN ekranlarında bir araya geliyor!

 Oyuncu Zafer Algöz ve şarkıcı Hakan Altun, Bodrum’da demir atıyor ve teknelerine arkadaşlarını buyur ediyor. Ortaya neşeli, eğlenceli ve samimi sohbetler çıkıyor. Birbirinden ünlü isimlerin ağırlandığı “Alarga”, 4 Eylül’de GAİN’de başlıyor.

Biri, canlandırdığı her karakterle seyirciyi kendine hayran bırakan usta bir oyuncu… Diğeri, bestelediği ve seslendirdiği şarkılarla Türkiye’nin en çok dinlediği isimlerden. İki yakın arkadaş; Zafer Algöz ve Hakan Altun uzun yıllara dayanan dostluklarını bir sohbet programıyla taçlandırıyor. 4 Eylül’de GAİN izleyicisiyle buluşacak “Alarga”, neşeli ve samimi sohbetiyle seyirciyi mest etmeye geliyor!

Algöz ve Altun, “Alarga” için Bodrum koylarına demir atıp 1 ay boyunca teknede yaşadı. Kaptan Aziz Çelebi ve şef Ecem Çebi’yle birlikte arkadaşlarını ağırlayan ikili, leziz sofralar kurdu; Fedon, Ata Demirer, Şevval Sam, Zeynep Bastık, Can Yılmaz, Merve Özbey, Bülent İnal, Deniz Işın, Oğuzhan Koç, Berkay Şahin, Tanem Sivar, Aslıhan Gürbüz, Emir Yargın, Hüsnü Şenlendirici ve Kerem Tunçeri gibi sevilen isimleri ağırladı. Kimi zaman “Bu akşam eğlenelim sabaha kadar” diye şarkı söylediler, kimi zaman birbirlerine “Yeter! Suyu bitirdin” diye takıldılar, kimi zamansa muhteşem günbatımını hep birlikte izlediler.

“Bir geminin veya filikanın kıyıya yanaşmayıp açıkta durması”, “açık deniz” anlamına gelen “Alarga”, ekranların en eğlenceli sohbet programı olmaya aday!

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com