Ana Sayfa Yaşam 19 Ağustos 2024 29 Görüntüleme

İzmir Büyükşehir’in takımları 4 kupa kazandı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Sualtı Ragbi takımları, Havuz İzmir’de düzenlenen U15-U21 Sualtı Ragbisi Türkiye Şampiyonası’nda üçüncü oldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Sualtı Ragbi takımları 9-11 Ağustos tarihlerinde kentte düzenlenen U15-U21 Sualtı Ragbisi Türkiye Şampiyonası’nda mücadele etti. Havuz İzmir’de gerçekleştirilen şampiyonada Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü dört ayrı kategoride Türkiye üçüncülüğü kazandı.

Büyükşehir Belediyesi U15 kızlar kategorisinde oynadığı maçlarda Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ni 3-1 ve 3-2, Ege UWR’yi ise 8-0’lık skorlarla yendi. İzmirli kızlar, Ege Üniversitesi’ne 8-0 ve Ege Sualtı Sporları’na 2-1’lik skorlarla mağlup oldu. Mavi-beyazlılar U15 erkeklerde, Ege UWR’yi 8-0, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ni 9-3 ve 8-0’lık skorlarla geçerken, Ege Sualtı Sporları’na 4-2 ve 6-3, Ege Üniversitesi’ne ise 8-0 mağlup oldu.

“İyi sonuçların altına imza attık”

İzmir Büyükşehir U21 kızlarda, Ege UWR’yi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ni 8-0’lık skorlarla yenerken, Ege Üniversitesi’ne 5-1,  Ege Sualtı Sporları’na 3-0 ve 1-0,  Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ne 3-0 mağlup oldu. Büyükşehir Belediyesi U21 erkeklerde ise, Ege UWR’yi 8-0’lık skorla yenerken,  Ege Sualtı Sporları’na 7-0 ve 8-0,  Ege Üniversitesi’ne 8-0 mağlup oldu.

Sualtı ragbisi takımlarıyla dört kategoride Türkiye üçüncüsü olduklarını belirten Başantrenör Didem Özdem Pehlivan, “Tamamen İzmirli sporcular ve spor okullarından seçtiğimiz genç sporcularımızla iyi sonuçların altına imza attık. Altyapı antrenörümüz Gaye Candeğer’in de emekleriyle U15 kategorisinde kupalar kazandık. Sualtı ragbisinde her zaman zirveye oynayan bir kulübüz. Bu başarımızı sürdürmek amacındayız” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com