Ana Sayfa Yaşam 17 Ağustos 2024 37 Görüntüleme

Türkiye’nin En Yeni ve Nefes Kesen Kapadokya Rallisi 24 Ağustos’ta Kayaşehir Kalesi’nden Verilecek Start ile Başlıyor!

Başkent Turing Spor Kulübü, Kapadokya’nın mistik topraklarında bölgenin ilk rallisi olan Kapadokya Rallisi’ni düzenleyerek Türkiye’de bir ilke imza atıyor.

24-25 Ağustos tarihlerinde, Nevşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Nevşehir Valiliği ve Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun desteğiyle gerçekleşecek olan ralli, adrenalin tutkunlarına unutulmaz bir deneyim sunacak.

Kapadokya’nın büyüleyici coğrafyasında, 62 km uzunluğundaki toprak parkurda, Avanos, Ürgüp, Uçhisar, Göreme gibi birçok ilçeden geçen ralli, peribacaları, derin vadiler ve tarihi yapılar arasında gerçekleşerek, ralliye büyük heyecan katacak. Bu eşsiz doğa harikası arasında kıyasıya bir mücadeleye sahne olacak Kapadokya Rallisi, Türkiye Ralli Şampiyonası’na aday olmasının yanı sıra, ülkenin motor sporları tarihine de damgasını vuracak.

Kapadokya Rallisi, sadece yarışçıların değil, tüm dünyanın gözlerini Kapadokya’ya çevirmesini sağlayacak. Tarih, coğrafya ve hızın bir araya geldiği bu olağanüstü etkinlik, Türkiye’nin en yeni rallisi olarak hafızalara kazınacak ve Kapadokya’yı bir kez daha dünya sahnesine taşıyacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com