Ana Sayfa Kültür & Sanat 14 Ağustos 2024 33 Görüntüleme

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Uluslararası Kalamış Yaz Festivali Charlie Chaplin’in “Şarlo Kaçak” filmiyle Kadıköylülere merhaba dedi

Kadıköy Belediyesi’nin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Uluslararası Kalamış Yaz Festivali, 12 Ağustos Pazartesi günü Kalamış Atatürk Parkı’nda kapılarını açtı. Festival, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Charlie Chaplin filmi ile Şef Orçun Orçunsel yönetimindeki Avrasya Filarmoni Orkestrası’nın büyüleyici performansı eşliğinde yıldızların altında Kadıköylülere merhaba dedi. 13 Ağustos Salı günü ise konser açılışı Türk Müziğinin efsane gruplarından olan İnce Saz ile gerçekleşti. Gecede Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı ile eşi Nihal Kösedağı’da dinleyiciler arasında yerini aldı.

KÜLTÜR SANATIN BAŞKENTİ KADIKÖY
Kalamış Yaz Festivali’nin bu yıl dördüncü kez düzenlendiğini ve birbirinden ünlü sanatçıların eşlik edeceğini vurgulayan Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı, “Sizleri Kalamış’ta ağırlamaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Belediye başkanı olduğum süre boyunca her zaman Kadıköylüleri en iyi etkinliklerle buluşturmaya devam edeceğim. Kadıköy kültür ve sanatın başkenti, öyle olmaya da devam edecek” dedi. 
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com