Ana Sayfa Magazin 10 Ağustos 2024 83 Görüntüleme

İstanbul Festivali’nde Mabel Matiz rüzgârı!

Dünya standartlarında bir yaşam festivali deneyimi sunan İstanbul Festivali’nde sekizinci gün geride kaldı. Türkiye’nin önde gelen seslerinden ve söz yazarlarından Mabel Matiz, sevilen şarkılarını İstanbul Festivali sahnesinde seslendirdi.

 

Türkiye’nin en büyük festivali olan İstanbul Festivali yerli ve yabancı sanatçıları müzikseverlerle bir araya getirmeye devam ediyor. Kendine özgü tarzı ve fark yaratan performansı ile dinleyicilerin kalbine dokunan Mabel Matiz, en geniş katılımlı konserinde on binlerce kişiyle buluştu. Festivalin sekizinci gününde Mabel Matiz’den önce ise sahnede Kıvılcım Ural vardı.

 

Mabel Matiz en sevilen parçalarını İstanbul Festivali sahnesinde seslendirdi. İstanbullular’a 17 gün boyunca bir yaşam festivali deneyimi sunan etkinlikte sahne alan sanatçı, “Antidepresan”, “Aşk Yok Olmaktır”, “Öyle Kolaysa”, “Gel”, “Ahu”, “Kömür”, “Düldül” ve “Müphem” adlı parçalarını söyledi.

 

300 TL’den başlayan erişilebilir fiyatlarla sunulan festivalin biletleri istanbulfestivali.com web sitesi üzerinden satın alınabiliyor. Festival boyunca sahne alacak diğer sanatçılar ise şu şekilde:

 

Mor ve Ötesi, BEGE, Lvbel C5, Blok3, Burak Yeter, Jason Derulo, Yıldız Tilbe, M Lisa, Motive, Emir Can İğrek, Sertab Erener, Can Ozan, Dolu Kadehi Ters Tut, Yayla Trio, Pinhani ve Melike Şahin.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com