Ana Sayfa Kültür & Sanat, Magazin, Yaşam 31 Temmuz 2024 121 Görüntüleme

Geyikli’de Muhteşem Konser Başkan Ünlü Sanatçı Petek Dinçöz İle Düet Yaptı

Geyikli Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Zeytin Festivali  ile belde adeta kültürel etkinlik alanına döndü.  Festival kapsamında düzenlenen konserde ise ünlü sanatçı Petek Dinçöz  sahne aldı. Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu  Zeytin Festivali güzellik tacını ünlü sanatçının başına takarak Petek Dinçöz’ü zeytin güzeli ilan etti. Gecenin finalinde de ünlü sanatçı ile düet yapan Başkan Oruçoğluü sesi ile de hayran bıraktı.

Turizmin yanı sıra organik zeytin ve zeytin ürünleri ile de ön plana çıkan Geyikli, geçtiğimiz yıllarda yaptığı başvuru ile zeytin yağında coğrafi işaret almıştı.  Hem markalarını tanıtmak hem de Turizm için beldeye gelen  turistler ve belde halkına güzel anlar yaşatmak amacı ile  Her yıl olduğu gibi bu sene de  zeytin festivali düzenlendi.  Konserler, oyunlar, etkinliklerle belde son bir haftadır hareketli günler yaşıyor.  Festival kapsamında hafta sonu gerçekleştirilen konserde de ünlü sanatçı  Petek Dinçöz sahne aldı.  Hafta sonu olması dolayısı ile il merkezi ve ilçelerden beldeye gelen  vatandaşlar konsere dakikalar kala alanı doldurdu. Yüzlerce kişinin katıldığı Konsere Ezine Kaymakmı Yunus Kuızılgüneş, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, siyasi parti temsilcileri ve bölgeye  gezi amaçlı gelen vatandaşlar katıldı.

 

 

Sunuculuğunu  Gökay Kalaycıoğlu’nun yaptığı final konserinde ilk olarak  Blues Of Rumeli grubu sahne aldı.  Birbirinden   güzel şarkıların söylendiği konserin ardından bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu “ Geyiklimiz her şeyin en güzeline layık.  Vatandaşlarımızın morali ve eğlenmeleri için bu tür konser ve etkinliklerimizi sponsorlarımızla el ele vererek yapmaya gayret edeceğiz. Bu konserimiz de onlardan bir tanesi. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim” dedi.

 

 

Belediye Başkanı Mevlit Oruçoğlu’nun konuşmasının ardından hem festivale hem de konsere verdikleri desteklerden dolayı sponsorları da tek tek anons ederek plaketle ödüllendirdi.

Zeytin Güzeli ve Muhteşem Düet

Festivalin final gecesinde  ünlü sanatçı Petek Dinçöz sahne aldı.  90’ların ve 2000’lerin en çok sevilen sanatçısı Petek Dinçöz, nostaljik ve yeni şarkılarını Geyikli sahnesinde bir kez daha seslendirdi. Sahneye çıkan ünlü sanatçıya Zeytin Festivali güzellik yarışmasının tacını ünlü sanatçının başına koyan Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, ünlü sanatçıyı ‘Zeytin Güzeli’ ilan etti.  Hayranları ile adeta bir bütün olan ve sahneden seyircilerin arasına gelerek, kor halinde çarkılar söyleyen Ünlü sanatçı Dinçöz,  konserin son şarkısında mikrofonu Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu’na uzattı.  Başkan da düete katılarak seslendirdiği şarkı ile adeta kendine hayran bıraktı.

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com