Ana Sayfa Kültür & Sanat 31 Temmuz 2024 54 Görüntüleme

Elektronik müziğin öncü isimlerinden FJAAK ve Ellen Allien, Sound Safari kapsamında 5 Ekim’de Volkswagen Arena’nın sıra dışı atmosferine konuk olacak!

İstanbul’un müzik sahnesine yepyeni bir soluk geliyor. Elektronik müziğin öncü isimlerinden industrial techno, acid house türlerinde müzik yapan Alman ikili FJAAK ve neslinin en ikonik sanatçılarından biri olarak anılan Ellen Allien, Sound Safari kapsamında gerçekleştirecekleri enerjik performanslarıyla 5 Ekim Cumartesi akşamı Volkswagen Arena’nın sıra dışı atmosferinde sahnede olacak. Charm Music Türkiye organizasyonuyla gerçekleşecek bu unutulmaz gecenin biletlerine Biletino, BUGECE ve Passo üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

Sound Safari ile İstanbul’un müzik sahnesine yepyeni bir soluk geliyor. Almanya’nın Berlin şehrinde doğan ve kendine özgü tarzıyla elektronik müzik dünyasında fırtınalar estiren FJAAK ile ilhamını gelecekte arayan neslinin en ikonik sanatçılarından biri olarak anılan Ellen Allien, unutulmaz bir gece için İstanbul’da buluşuyor. FJAAK ve Ellen Alien, Sound Safari kapsamında 5 Ekim Cumartesi akşamı Charm Music Türkiye organizasyonuyla Volkswagen Arena’nın sıra dışı atmosferinde sahnede olacak.

 

Felix Wagner ve Aaron Röbig ikilisinden oluşan ve yeraltı techno sahnesinde egemen olan ciddi, dramatik ve monokrom havanın arasından muzip kişilikleri ve müthiş enerjileriyle sıyrılan FJAAK, bugüne kadar gerçekleştirdikleri performanslarıyla Avrupa’nın tüm büyük kentlerinde hatırı sayılır bir kitle kazandı. Enerjik techno sound’uyla dikkat çeken ve zamanla bu sound’a sofistike aranjmanlar ve atmosferik/ambient tınılarla zenginlik katan FJAAK, Sound Safari kapsamında müzik tutkunları için unutulmaz bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor. 

 

Elektronik müzik dünyasında yenilikçi yapısı ve sıra dışı tarzıyla tanınan Ellen Allien, techno ve electro sahnelerinde bir ikon haline gelerek pek çok sanatçıya da ilham kaynağı oldu. Müzik prodüksiyonundaki ustalığının yanı sıra, DJ kabinindeki enerjisi ve karizması ile de ünlü olan Berlinli sanatçı, techno müziğin özünü somutlaştıran bir vizyoner olarak ilhamını gelecekte arıyor, kendi nişini oluşturuyor ve techno, rave ve dans müziği kültürüne eşsiz DNA’sını aşılamaya devam ediyor. Sanatçının oyuncu zihni ve bilgi paylaşımına açık olan vizyonu, üretimlerine enerji ve ilham katarak Berlin’deki alt kültür üzerinde de büyük bir etki yarattı. Sonsuz yaratıcı zihniyle Warp ve Mute gibi köklü plak şirketleri için ürettiği single, EP ve remix çalışmalarının yanı sıra bugüne kadar dinleyicileriyle on albüm üretimini de buluşturan Ellen Allien, göz alıcı performansıyla Sound Safari kapsamında katılımcılara eşsiz bir gece vadediyor. 

 

Müziğin ritmiyle dans etmeye ve gecenin bir an olsun düşmeyen heyecanını hissetmeye davet eden Sound Safari deneyiminin bir parçası olmak için yerinizi şimdiden ayırtmayı unutmayın. Gecenin biletlerine şimdi Biletino, BUGECE ve Passo üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com