Ana Sayfa Yaşam 29 Temmuz 2024 67 Görüntüleme

OPPO, satış sonrası hizmette olası sorunları 1 saat içinde çözümlüyor

İstanbul’daki Merkez Servis için OPPO Destek web sitesi üzerinden online randevu alınarak başlayan süreç, telefonun durumuna göre bir saat içinde sorunun giderilmesine uygun olarak işliyor. Ayrıca, İstanbul’daki kullanıcılarının yanı sıra, Türkiye’nin dört bir yanındaki kullanıcılar da ürünlerini bu merkeze kargo yoluyla ücretsiz iletebiliyor.

Satış sonrası hizmet kalitesiyle öne çıkan ve yaklaşık yüzde 1-2 arasında bir rakamla en düşük geri dönüş oranına sahip markalar arasında yer alan OPPO, satış sonrası hizmetleriyle de kullanıcılarına güven veriyor. 2024 yılında AGM Teknoloji ile stratejik bir iş ortaklığı kuran OPPO, telefonlarının Türkiye’deki üretimi ve satış sonrası hizmetlerini AGM Teknoloji aracılığıyla kullanıcılarına sunuyor. 20 kişilik teknisyen kadrosu, kargo kayıt elemanları, resepsiyon hizmeti, yedek parça ve çağrı merkezi yönetim ekibiyle hizmet veren merkezde, İstanbul’daki kullanıcıların yanı sıra, Türkiye’nin dört bir yanındaki kullanıcılar da ürünlerini bakım ve onarım için bu merkeze kargo yoluyla ücretsiz iletebilme olanağı sunuluyor. Ayrıca, Türkiye genelinde 7 farklı şehirde bulunan anlaşmalı servis noktaları aracılığıyla kullanıcılara hizmet sunan OPPO, kullanıcılarının tercih ettikleri durumlarda ve yakınlıklarına göre bu farklı şehirlerdeki anlaşmalı servis noktalarından da hizmet alabilmelerini sağlıyor.

Online randevu ile 1 saat içinde onarım desteği 

İstanbul’daki Merkez Servis için OPPO Destek web sitesi üzerinden randevu alınabiliyor. Merkez Servis’e bakım ve onarıma gelen cihazların işleminin genellikle bir saat içerisinde tamamlanması planlıyor. Merkez Servis’ten randevu alan kullanıcı için tüm hazırlıklar önceden yapılıyor. Eğer servise gelen cihazın bir parçasının dışarıdan temin edilmesi gerekiyorsa, bu durumda kullanıcılarının iletişiminin kesintiye uğramaması için ikame cihaz da temin ediliyor. OPPO Destek web sitesi, online randevu, servis noktalarını görme, çağrı hattına erişim bilgileri ve parça fiyat listeleri dışında ayrıca yazılım güncellemeleri için de kullanıcılara hizmet sunuyor. 

2 yıl garanti kapsamında bütün onarımlar ücretsiz

Kullanıcılara 2 yıl garanti süresi sunan OPPO, garanti kapsamında bakım, onarım ve parça değişimleri ücretsiz yapılabilme olanağı sunuyor. Kullanıcılar, garanti içinde veya dışında olsalar da yedek parça değişim ihtiyaçlarını karşılayabilirler. OPPO’nun Destek web sitesinde, garanti dışı ürünler için parça fiyatları, ürün bazında listeleniyor. Böylelikle kullanıcılar, daha servis noktasına gelmeden ne kadar maliyetle karşılaşabileceklerini görebiliyorlar.

“oppo.com üzerinden bütün bilgilere erişim mümkün”

AGM Teknoloji Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Değer Gargılı, “Biz kullanıcılarımızı, ilk satın almalarından uzun süre sonra da destekleme taahhüdümüzün her zaman arkasında duruyoruz. Ürünlerimizin geri dönüş oranı yaklaşık yüzde 1-2 gibi rakamlarda ve her ürünümüze 2 yıl garanti desteği sunuyoruz. AGM daha önce satılan ürünlerin de servis sorumluluğunu üstlendi. Müşterimiz oppo üzerindeki destek sayfamızda yer alan fiyat listemizden cihazına ait tüm yedek parça fiyatlarını görebiliyor. Bu sayede ekran, pil, hoparlör veya mikrofon değişimi için ürününü bize teslim eden kullanıcımız ne kadar ödeme yapacağını biliyor. Ayrıca yine sitemizde yer alan ‘Sıkça Sorulan Sorular’ sekmesinden de yine cihazları ve cihazlarının bakım süreçleri hakkında detaylı bilgi alabiliyorlar” diye konuştu. 

OPPO, kullanıcılara 24/7 çalışan çağrı merkezi aracılığıyla da destek sağlıyor. 08503901955 numaralı hattı arayan kullanıcılar resmî tatiller hariç, pazartesiden pazara haftanın 7 günü, 09.00-18.00 saatleri arasında hizmet alabiliyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com