Ana Sayfa Kültür & Sanat, Magazin, Sinema 27 Temmuz 2024 53 Görüntüleme

BODRUM’DA “ GİRİTLİ RESTORAN” LEZZETE DAVET EDİYOR…

Ege’nin incisi Bodrum, yepyeni bir lezzet durağına kavuşuyor. Michelin ve Gault & Millaut ödüllü, New York Times’ın İstanbul’un en iyi kadın şefleri arasında gösterdiği Ayşe Şensılay yönetimindeki Giritli Restoran, 16 Haziran’da Halikarnassos’un içinde kapılarını açarak misafirlerini eşsiz Girit mutfağının otantik tatlarıyla buluşturdu.

Ayşe hanım özellikle bazı malzemeleri bizzat Yunanistan’dan getirerek Bodrum’da Girit mutfağı esintisi yaratmaya özen gösteriyor.

Restoranın menüsü, adanın zengin kültürel mirasını yansıtan meze çeşitleri, taze deniz ürünleri ve özel tariflerle hazırlanmış ana yemeklerden oluşuyor. Her bir tabak, Girit mutfağının en kaliteli ve taze malzemeleri kullanılarak özenle hazırlanıyor.

Giritli restoran Yunan müziklerinin eşlik ettiği keyifli bir akşam yemeği, şefimizin özel olarak hazırladığı sürpriz tadımlar ile sizleri bekliyor. Giritli, Halikarnassos’taki konserlere yemek ile eşlik etmek isteyenler için mükemmel bir seçenek sunuyor.

Giritli Restoran baş şefi Ayşe Şensılay, yaptığı açıklamada “Giritli Restoran ile Bodrum’da Girit mutfağının geleneksel tatlarını sunarak misafirlerimize üst düzey bir gastronomi deneyimi yaşatmayı amaçlıyoruz.” diye konuştu.

Bodrum merkezde, Bodrum Kalesi ve deniz manzaralı geniş terasıyla dikkat çeken Giritli Restoran, kısa sürede Bodrum’un en gözde mekanı olmayı başardı.

Sizde Bodrum’a uğradığınızda ya da Bodrum’daysanız muhakkak Rezervasyon ve detaylı bilgi için 0530 233 00 84 numaralı rezervasyon hattına ulaşabilirsiniz.

Etiketler:

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com