Ana Sayfa Magazin 24 Temmuz 2024 44 Görüntüleme

İş ve Sanat Dünyasının Seçkin İsimleri S’olea Malikaneleri’nin Açılışında Buluştu

Petronet Yapı’nın Kuşadası’ndaki yeni gözde projesi S’olea Malikaneleri’nin açılışında, Haluk Gemici’yi yalnız bırakmayan iş ve sanat dünyasının seçkin isimleri bu özel gecede bir araya geldi. Gecenin sunuculuğunu Hakan Bilgin üstlenirken, Şevket Çoruh, Wilma Elles, İvana Sert, Pınar Aylin ve Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komşuoğlu gibi ünlü isimler gecede boy gösterdi. Petronet Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Gemici, kendisini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti.

 

S’OLEA VİLLALARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Petronet Yapı’nın Kuşadası’nda inşa ettiği S’olea villaları, çok sayıda davetlinin katıldığı görkemli bir Open House etkinliği ile tanıtıldı. Petronet Grubu’nun üçüncü şirketi olan Petronet Yapı, inovatif deneyimlerini inşaat sektöründe uygulayarak sektörde ilklere imza atıyor.

 

S’olea: Akıllı ve Sürdürülebilir Yaşam Alanları

S’olea Malikaneleri, doğa ve teknoloji entegrasyonu ile öne çıkan bir projedir. “S” harfi, “Smart” (akıllı) ve “Solar” (güneş) anlamlarını taşır. Proje, güneş enerjisini kullanır ve elektrikli araç sahipleri için güneş enerjisi ile çalışan şarj üniteleri sunar. “Olea” ise ölümsüz zeytin ağacını simgeler, sağlıklı ve uzun bir yaşam temennisini ifade eder. S’olea Malikaneleri, doğayla bütünleşik, teknolojik donanımlara sahip yaşam alanları sunar.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com