Ana Sayfa Yaşam 19 Temmuz 2024 58 Görüntüleme

Geyve Yaz Spor Okulları Açılışı Gerçekleştirildi

Geyve Yaz Spor Okulları açılış törenine, çok sayıda öğrenci ve kursiyerin yanı sıra Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız, Yeniden Refah Partisi Geyve İlçe Başkanı Murat Özkan, Belediye Meclis üyeleri, Geyve İlçe Müftüsü Mülayim Bayındır, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Vedat Duman, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Egemen Ege, Geyve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ömer Faruk Yavuz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Geyve’de çocuklara ve gençlere büyük önem veren Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız Yaz Spor Okulları ile bir çok gencin ve çocuğun hayatına dokunulacağını ifade ederken; “Geyve Belediyesi olarak altyapı ve üst yapı çalışmalarımızı sürdürürken, çocuklarımızın daha güzel ve donanımlı yetişmesi için tüm gayretimizi ortaya koyuyoruz.

Yaz tatillerini verimli değerlendirmeleri ve faydalı aktiviteler yapmaları amacıyla yaz spor okullarımızı tam 11 branşta açtık. Deneyimli antrenörlerimiz ve alanında uzman eğitmenlerimiz ile tenis, futbol, yüzme, jimnastik, karete gibi birçok alanda öğrencilerimizin gelişimini sağlayacağız.” Dedi.

Başkan Yıldız; “Geyve’nin Geleceğini İnşa Ve İhya Ediyoruz.”

Başkan Selçuk Yıldız Yaz Spor Okulları açılış töreninde gerçekleştirdiği konuşmasında; “Yaz Spor Okulları ile başladığımız bu süreci inşaAllah tüm yıla yayarak çocuklarımızın ve gençlerimizin sporda ve sosyal yaşamda gelişimlerini destekleyeceğiz. Geyve Belediyesi olarak çocuklara ve gençlere yapılan her hizmet ile aslında Geyve’nin geleceğini inşa ve ihya ettiğimizi biliyor ve bu bilinçle hareket ediyoruz. İnanın bu tarz etkinlikler ile yıllar sonra Geyve’nin çocukları arasından ünlü sporcular, profesyonel futbolcular, milli voleybolcular çıkacak.”

Öğrencilerden Başkan Yıldız’a Doğum Günü Sürprizi

Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız’ın konuşması devam ederken Yaz Spor Okulları öğrencileri ellerinde Doğum günü pastası ile kürsüye gelerek Başkan Yıldız’a doğum günü olması sebebiyle sürpriz kutlama gerçekleştirdi. Konuşmasına devam ederken ellerinde pasta ile öğrencileri gören Başkan Yıldız şaşkınlığını gizleyemedi.

Yaz Spor Okulları açılış töreni konuşmaların sonrasında Jimnastik ve Karate öğrencilerinin gösterileri ile devam etti. Ayrıca Geyve Belediye tarafından katılımcı çocuklara palyaço, örümcek adam ve yüz boyama etkinlikleri ile eğlenceli dakikalar yaşatıldı.

Geyve Yaz Spor Okulları 15 Eylül’e kadar 11 farklı branşta 1300’e yakın sporcuya eğitim imkanı sunacak. Yaz spor okullarının nihayet bulması ile birlikte tüm yıla yayılacak spor etkinlikleri ve eğitimler ile çalışmalar devam edecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com