Ana Sayfa Yaşam 18 Temmuz 2024 25 Görüntüleme

Galataport İstanbul’dan Alışverişi Kolaylaştıran Yenilik: Bags-Free

Bags-Free hizmeti ile misafirler, anlaşmalı mağazalarda yaptıkları alışverişlerin poşetlerini Galataport İstanbul mobil uygulaması üzerinden tek bir noktaya gönderip teslim alabilecekleri bir sistemle tanışıyor. Bags-Free hizmetine dair detaylar, ünlü şef ve içerik üreticisi İdil Yazar’ın Galataport İstanbul’da yaşadığı bir deneyimle anlatılıyor.

Şehrin ana limanı konumunda kültür, sanat, moda ve gastronomi unsurlarını bir araya getirerek dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerini ağırlayan Galataport İstanbul, yenilikçi deneyimler sunan projeler hayata geçirmeye devam ediyor. 

Türkiye’de ilk kez Galataport İstanbul’da uygulanmaya başlanan Bags-Free hizmeti, misafirlerin anlaşmalı mağazalarda yaptıkları alışverişlerin ardından poşetlerinin belirli bir noktaya taşınmasına olanak tanıyor. Farklı mağazalarda bırakılan poşetler, alışveriş sonunda tek bir noktadan kolayca teslim alınabiliyor. Bu ayrıcalıklı servis kapsamında; Galataport İstanbul mobil uygulaması üzerinden talep oluşturup form dolduran kişiler, kasa yetkilisinin kendilerine gönderdiği poşet sayısına onay veriyor. Kullanıcı onayının ardından Easy Point yetkilisi, poşetleri D Blok Terminal Girişi’ndeki Easy Point noktasına götürüyor. Süreç boyunca misafirler, SMS ile bilgilendiriliyor. Poşet başına 5 Euro olan hizmet bedeli, D Blok Terminal Girişi’ndeki Easy Point’ten nakit veya kredi kartı ile ödenebiliyor. Easy Point noktasında yurt dışına gönderim ve tax-free imkanlarından da yararlanabilen misafirler, böylece rahat bir alışveriş deneyimi yaşıyor.

İnovatif Bags-Free uygulamasının tanıtımı için ünlü şef, içerik üreticisi ve sağlık koçu İdil Yazar’ın bu hizmeti deneyimlediği bir video çekildi. Videoda Yazar; “hands-free”, “gluten-free” gibi hayatı kolaylaştırıp hafifleten detaylara artık “Bags-Free” kavramının da eklendiğini uygulamalı olarak anlatıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com