Ana Sayfa Yaşam 18 Temmuz 2024 55 Görüntüleme

beIN Sports’tan Türk Futboluna Bir Destek Daha

“Amatör Ruh, Profesyonel Destek” mottosuyla yola çıkan beIN SPORTS, beIN SQUAD adını verdiği yeni programıyla, başvurular ardından belirlenecek 50 amatör futbol kulübüne 2024-2025 sezonunda forma seti desteği verecek. 

 

Futbol medyasında standartları belirleyen beIN MEDIA GROUP, beIN SQUAD aracılığıyla amatör futbol kulüplerine destek veriyor. “Amatör Ruh, Profesyonel Destek” sloganıyla futbola verdiği desteğin kapsamını genişleten beIN SPORTS, forma sponsoru olarak 50 amatör kulübe forma seti (forma, şort ve çorap) ile destek olacak.

Türkiye genelinde kriterleri karşılayan ve beIN SQUAD projesine katılmak isteyen amatör kulüpler,beinsports adresinden başvuru yapabilecek. Başvuru süreci tamamlandıktan sonra desteklenecek 50 kulüp (10 engelli, 20 erkek, 20 kadın) jüri tarafından seçilecek ve beIN SPORTS’un sosyal medya hesapları ve beinsports.com.tr üzerinden duyurulacak. beIN SPORTS, forma sponsorluğunun yanı sıra web sayfası, sosyal medya hesapları ve beIN SPORTS kanaları aracılığıyla amatör futbol kulüplerine medya desteği de sağlayacak. beIN SQUAD aynı zamanda kulüplerle ilgili en son haberleri ve oyuncularla özel röportajları da futbolseverlere sunacak.

beIN SPORTS, futbolun temellerini güçlendirmeye yardımcı oluyor

Sporun gelişimi için her alanda sosyal sorumluluk projeleri geliştiren beIN SPORTS, bu yılın başında geleceğin spor medyası ve yayıncılık profesyonelleri için beIN AKADEMİ’yi hayata geçirmişti. beIN SPORTS şimdi de beIN SQUAD projesiyle Türkiye’de sporun, özellikle de futbolun gelişimine verdiği desteği yeni bir boyuta taşıyor. beIN SQUAD projesi, forma sağlamanın ve futbolun büyümesini desteklemenin ötesine geçiyor. beIN SPORTS, amatör kulüplere destek vererek futbol ruhunu her seviyede yükseltmeyi hedefliyor. Bu proje sadece forma desteğinden ibaret değil; topluluk duygusunu geliştiriyor ve amatör kulüpleri hayallerinin peşinden gitmeye teşvik ediyor. Bu da, beIN SPORTS’un herkes için fırsatlar yaratan ve kapsayıcılığı destekleyen geniş bir sosyal sorumluluk anlayışını yansıtıyor. beIN SPORTS bu sayede Türkiye’de futbolun geleceği için daha güçlü bir temel oluşturmaya yardımcı oluyor.

beIN SQUAD nedir?

beIN SQUAD, beIN MEDIA GROUP’un beIN SPORTS markası altında Fransa’da ve Türkiye’de amatör kulüpleri desteklemek için hayata geçirdiği bir projedir. beinsportsyapılacak başvurular sonrasında özel jüri tarafından seçilecek takımlar, projeye dahil olacak. Ardından beIN SPORTS Türkiye, seçilen 50 amatör futbol kulübüne göğüs sponsoru olacak. İş birliği kapsamında her kulüp için özel üretilmiş forma, şort, çorap seti kulüplere teslim edilecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com