Ana Sayfa Yaşam 17 Temmuz 2024 33 Görüntüleme

Stormgate, Dungeonborne, Flintlock: The Siege of Dawn, THRONE AND LIBERTY, Marvel Rivals NVIDIA DLSS ve NVIDIA Reflex Desteği Alıyor

Her hafta NVIDIA, NVIDIA DLSS, NVIDIA Reflex ve gelişmiş ışın izleme efektlerini entegre eden yeni oyunlar piyasaya sürülmeye veya duyurulmaya devam ediyor. Bu hafta ise cesaretinizi test etmek için tasarlanmış bir dizi oyunla dövüş yolunu seçmenin zamanı geldi. Stormgate, Dungeonborne, Flintlock: The Siege of Dawn, Marvel Rivals ve THRONE OF LIBERTY oyunları arasından seçim yapabileceğiniz pek çok farklı savaş alanını NVIDIA DLSS 3 ve NVIDIA Reflex desteğiyle deneyimleyin. 

Stormgate  ile bilim kurgu ve fantastik dünyaların çarpıştığı heyecan verici kampanya görevlerini keşfedin, dünyanın dört bir yanındaki rakiplerle rekabetçi 1v1 savaşlarda savaşın veya 3 oyunculu ortak modlarda arkadaşlarınızla bir araya gelip yapay zekaya meydan okuyun. Warcraft III ve StarCraft II’de çalışmış geliştiricilerin yer aldığı Frost Giant Studios ekibinden Stormgate, akıcı çevrimiçi oyun için geri alma teknolojisine ve çeşitli harita ve döşeme setlerinde büyük ölçekli savaşlarda ekranda yüzlerce birimin yer aldığı 4K’da yüksek çözünürlüklü HD görsellere sahip, oynaması ücretsiz yeni bir gerçek zamanlı strateji oyunudur.

En yüksek çözünürlük ve detay seviyelerinde oynarken performansın en üst düzeye çıkarılmasını ve gecikmenin en aza indirilmesini sağlamak için, Stormgate NVIDIA DLSS 3 ve NVIDIA Reflex desteği ile ilk gün piyasaya sürülüyor. Beta testlerine katılan, oyunun büyük başarı elde eden Kickstarter kampanyasını destekleyen veya resmi web sitesinden ön sipariş veren oyuncular için Stormgate 30 Temmuz’da erişilebiliyor. 13 Ağustos’ta ise herkes, resmi olarak ücretsiz Steam lansmanyla oyunu oynayabiliyor. 

Mithril Interactive’in Dungeonborne‘u sizi tek başınıza veya güvendiğiniz arkadaşlarınızla birlikte hazineler aramaya, tehditkâr zindanları keşfetmeye; korkutucu canavarlarla ve kurnaz rakiplere karşı savaşmaya götüren etkileyici bir birinci şahıs PvPvE zindan keşif oyunudur. 18 Temmuz’da piyasaya sürülecek olan Dungeonborne, DLSS 3 Frame Generation, DLSS 2 Super Resolution ve NVIDIA Reflex için ilk gün desteği sunacak ve böylece GeForce RTX oyuncularına, oyundaki ölümcül zindanlarda en hızlı performansı ve tepki süresini sağlayacak. 4K maksimum ayarlarda, DLSS 3 ortalama olarak kare hızlarını 3.3 kat artırırken, NVIDIA Reflex de PC gecikmesini %58’e kadar azaltmak için kullanılabilecek.

Tanrıları ve onların ölü ordularını serbest bırakan Büyük Derinlik Geçidi açıldı. Bu yüzden silahınızı kuşanın ve insanlığın geleceği için Tanrıların ve silahların çarpıştığı patlayıcı bir Souls-lite oyunu olan A44’ün Flintlock: The Siege of Dawn‘a hazırlanın.

Büyük bir ilgi gören Steam Next Fest demosu çok beğenildi ve Flintlock: The Siege of Dawn 18 Temmuz’da piyasaya sürülüyor. GeForce RTX GPU’ya sahip PC oyuncuları, oynamaya başladıkları anda NVIDIA DLSS 3 ve NVIDIA Reflex’i etkinleştirebiliyor, böylece mükemmel bir PC deneyimini elde ediliyor. 

Savaşa katılın ve lonca odaklı savaşlarıyla dikkat çeken ve ücretsiz oynanabilen devasa çok oyunculu çevrimiçi RPS oyunu THRONE AND LIBERTY‘nin heyecan verici dünyasına kendinizi kaptırın. 2023’ün sonlarında Kore’de NVIDIA DLSS 3 ve NVIDIA Reflex ilk gün desteğiyle piyasaya sürülen oyun 17 Eylül itibariyle dünya çapında yayınlanacak. Lansman öncesinde oyuncular THRONE AND LIBERTY’yi RTXOn ile 18 Temmuz’dan 23 Temmuz’a kadar Açık Beta’da deneyimleyebilecek.

Ayrıca, NetEase Games’in Marvel Rivals oyunu yeni bir Kapalı Beta için geri dönüyor! Oyuncular Türkiye saatiyle 21 Temmuz 01:00 itibariyle Marvel Rivals’ın Steam sayfasına giderek yeni Kapalı Beta’ya kaydolmak için “Marvel Rivals Playtest’e Katıl” kutusundaki “Erişim İste”ye tıklayabiliyor. Oyuncu giriş iznini aldığı taktirde Türkiye saatiyle 24 Temmuz 01:00’dan 5 Ağustos 10:01’e kadar oyunu oynayabiliyor. 

Bu sınırlı süreli beta sürümünde GeForce RTX oyuncuları, daha duyarlı PvP oynanışı için performansı en üst düzeye çıkarmak ve sistem gecikmesini en aza indirmek üzere DLSS 3 ve NVIDIA Reflex’i etkinleştirebiliyor. 3 modda 4 haritada, 21 favori Marvel karakteriyle oyunu oynayın, takım arkadaşlarınızla yakın iş birliği yaparak güçlerinizi birleştirin ve zafer elde etmek için ultileri senkronize edin.

NVIDIA’nın yeni GeForce Game Ready Sürücüsü, Dungeonborne, Flintlock: The Siege of Dawn ve Stormgate adlı üç yeni DLSS 3 oyununda birinci gün deneyimini sunuyor, ayrıca 14 yeni G-SYNC Uyumlu oyun ekranını destekliyor.  GeForce Game Ready Sürücüleri hakkında daha fazla bilgiye buradan erişebilir ve GeForce Experience aracılığıyla   yeni GeForce Game Ready Sürücüsünü NVIDIA app beta veya GeForce.com üzerinden indirebilirsiniz.

Son olarak, 19 Ağustos’a kadar kampanya kapsamındaki NVIDIA ürünlerini satın aldığınızda hala yeni bir Black Myth: Wukong GeForce RTX 40 Series Bundle paketi alabileceğinizi unutmayın.

Tüm bunların yanı sıra, bir dizi oyun için yakında daha fazla DLSS entegrasyonu geliyor. Sıradaki DLSS ve RTX başlıklarının özeti için düzenli olarak linki kontrol edebilirsiniz ve RTX ile geliştirilmiş 500’den fazla oyun ve uygulamanın tam listesini görmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com