Ana Sayfa Kültür & Sanat 17 Temmuz 2024 42 Görüntüleme

Kemer Belediye sineması Atatürk filmi ile açılıyor

Kemer’in en büyük eksiklikleri arasında yer alan sinema salonunu Kemer’e kazandırmaya hazırlanan Başkan Topaloğlu, daha önce Cinemapink Genel Müdürü Selim Yavuzoğlu ile bir görüşme gerçekleştirmiş, Kemer Belediyesi Kültür Salonu’nun sinema salonuna çevrilmesi kararı alınmış ve salonda hem sinema hem de tiyatro oyunlarının sergilenebileceği belirtilmişti.

Kemer’de sanata ve sanatçıya verilen öneme daha fazla değer katmak için Kemer Belediyesi Kültür Salonu’nda yenileme çalışmaları tamamlandı.

Sinema ve tiyatro salonuna dönüştürülen Kemer Belediyesi Kültür Salonu’nda gösterilecek olan ilk film Atatürk 1881-1919 1 olarak belirlendi.

Atatürk filmi ilk olarak 19 Temmuz Cuma günü saat 20:00’da Kemer protokol üyelerinin seyrine sunulacak.

20 Temmuz Cumartesi günü ise vatandaşlar için seanslar başlayacak. Cumartesi günü ilk dört seansta İnside Out (Ters Yüz) 2 filmi gösterimde olacak. Son seans Atatürk 1881-1919 1 filmi gösterimde olacak.

Bilet fiyatları ise yetişkinler için 150, öğrenciler için 100 lira olarak belirlendi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, sinema salonunda vizyon filmlerinin gösterimde olacağını belirterek, Kemer Belediye sinemasının Kemer’e hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com