Ana Sayfa Kültür & Sanat 12 Temmuz 2024 74 Görüntüleme

Marvel Studios’un Heyecanla Beklenen ‘Kaptan Amerika: Cesur Yeni Dünya’sından İlk Teaser Afiş ve Tanıtım Yayınlandı

Marvel Studios’un en sevilen kahramanlarından Kaptan Amerika, ‘Kaptan Amerika: Cesur Yeni Dünya’ ile sinemalara geri dönüyor. Anthony Mackie’nin Kaptan Amerika’ya hayat verdiği, Oscar adayı oyuncu Harrison Ford’un ise Thunderbolt’u canlandırdığı film, 14 Şubat 2025’te sinemaseverlerle buluşacak. 

Marvel Sinematik Evreni’nin serüvenleri en heyecanla beklenen kahramanlarından Kaptan Amerika’nın son filmi için geri sayım başladı. İlk teaser afiş ve tanıtımı yayınlanan ‘Kaptan Amerika: Cesur Yeni Dünya’14 Şubat 2025’ten itibaren en zorlu serüvenine seyircileri dahil edecek. 

Tam 10 sene önce ‘Kaptan Amerika 2: Kış Askeri’yle kalkanın Anthony Mackie’ye geçtiği serinin son filminde Mackie, rolünü tekrarlayarak sinemaseverleri en güç görevlerinden birine ortak edecek. Usta oyuncu Harrison Ford’un, yeni seçilen ABD Başkanı Thaddeus ‘Thunderbolt’ Ross karakteriyle Marvel Sinematik Evreni’ne ilk kez adım attığı filmde Sam, kendini uluslararası hayati bir olayın tam merkezinde buluyor. Gerçek deha Kaptan Amerika, dünya çapında yeni düşmanlar edinmeden hain bir küresel komplonun arkasındaki nedeni keşfetmeye çalışıyor. 

Anthony Mackie ve Harrison Ford’a Danny Ramirez, Shira Haas, Xosha Roquemore, Carl Lumbly, Giancarlo Esposito, Liv Tyler ve Tim Blake Nelson’ın eşlik ettiği filmin yönetmen koltuğunda Julius Onah oturuyor.

‘Kaptan Amerika: Cesur Yeni Dünya’, 14 Şubat 2025’ten itibaren sinemalarda seyredilebilecek. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com