Ana Sayfa Kültür & Sanat 12 Temmuz 2024 63 Görüntüleme

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle Kartepe Sanat Evi’nde “Zamanı Durduran Gece 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi” ziyarete açıldı

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın ev sahipliğinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle Kartepe Sanat Evi’nde “Zamanı Durduran Gece 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi” açıldı. 15 temmuz hain darbe girişimin de yaşananların anlatıldığı 52 fotoğraf sergide yer aldı.

ŞEHİTLERİN FOTOĞRAFLARI

Şanlı Türk bayraklarıyla donatılan hain darbe girişiminde şehit olan 251 şehidimizin fotoğraflarının yer aldığı sergide ayrıca hain darbe girişiminde yaşanan süreci anlatan pano yer aldı.

KOCAMAN’DAN DAVET

Sergiyi gezen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Kartepe Sanat Evi’mizde ziyaretçilerine kapılarını aralayan “Zamanı Durduran Gece 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi”ni incelerken hain darbe teşebbüsünün milletimizin hafızasında nasıl yer ettiğini bir kez daha derinden hissettim. Canı pahasına vatanını savunan aziz şehitlerimizin hatırasını yaşatmanın bu milletin her bir ferdinin vazifesi olduğu düşüncesiyle tüm hemşehrilerimi bu sergiyi görmeye davet ediyorum” açıklamasında bulundu.

KENT MEYDANI SANAT EVİ’NDE

Zamanı Durduran Gece 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi 12 – 26 Temmuz 2024 tarihleri arasında saat 09.00 – 17.00 saatleri Kartepe Kent Meydanı Sanat Evi’nde ziyarete açık olacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com