Ana Sayfa Yaşam 9 Temmuz 2024 69 Görüntüleme

Emirates, yenilenen Boeing 777 model uçağı ile hizmet vereceği ilk uçuş noktalarını duyurdu

Havayolu, yenilenen B777’lerini Cenevre, Tokyo Haneda ve Brüksel’de hizmete sunarak, yolcularına bu uçakta Emirates’in adeta imzası niteliğini taşıyan Premium Ekonomi’yi ve yeni nesil Business Class koltuklarını ilk kez yeni 1-2-1 düzeninde sunacak.

Yenilenen Boeing 777 ile Cenevre, Tokyo Haneda ve Brüksel’e yapılacak Emirates uçuşları için emirates, Emirates mobil uygulaması veya seyahat acenteleri kanalı ile rezervasyon yapılabiliyor.

Emirates’in Başkan Yardımcısı ve Ticari İşler Direktörü Adnan Kazım, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Filomuza yenilenmiş Boeing 777’lerin eklenmesiyle, dört sınıfta daha fazla koltuk çeşitliliğine ek olarak, Premium Ekonomi gibi çok beğenilen ürünlerimizi, uçuş ağımızda bu uçak tipinin halihazırda hizmet verdiği daha fazla şehre sunma fırsatını yakalayacağız.” 

Adnan Kazım sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Her kabininde amiral gemimiz A380’den ilham alan Boeing 777’lerimiz, yenilenen iç mekânlarıyla yolcular için en iyi konforu sunarken, modern tasarım detayları ve özel kabin kaplamalarının yanı sıra yolcularımıza daha fazla özel alan sağlayan yeni bir Business Class kabini ve yolcularımızın maksimum konforu için üstün dokunuşları da içerecek. Her kabin sınıfında mümkün olan en iyi ürünü sunmaya yönelik yatırımlarımız ve yoğun bir şekilde odaklanmamız, hem Boeing 777’lerde hem de A380’lerde tutarlı bir deneyim sunmamızı da sağlıyor.”

Yenilenen ilk Emirates Boeing 777 uçakları, *11 Ağustos’tan itibaren Cenevre’ye EK 83/84, *1 Eylül’den itibaren Tokyo Haneda’ya EK 312/313, *11 Eylül’den itibaren ise Brüksel’e EK 183/184 ile hizmet verecek.

1 Temmuz’dan itibaren, baştan aşağıya kabin içi yenileme çalışmasına giren ilk Emirates Boeing 777 uçaklarının yenileme süreci, seferlerin başlamasına iki hafta kala tamamlanacak. Havayolunun planları arasında, First Class kabinin yenilenmesi, güncellenmiş 1-2-1 oturma düzeninde 38 yeni Business Class, 24 Premium Ekonomi ve 256 Ekonomi Class koltuğu bulunuyor.

Kişisel özel alana ve yüksek konfora odaklanan Boeing 777’nin yenilenen tüm Business Class koltukları, 52,5 cm genişliğinde ve 117,76 cm aralıklı koltuklarla rahat bir yatağa dönüşebiliyor. Kademeli oturma düzeni, her koltuk için koridor erişimi sağlayarak, yolcuların doğrudan giriş ve çıkış yapabilmesine olanak tanıyor. Koltuklar, uçak içi eğlence ve koltuk kullanımı için dokunmatik ekranlı bir koltuk kumandası, havayolunun ödüllü ice eğlence sistemine bağlı, gökyüzündeki en büyük ekranlardan biri olan 23 inçlik kişisel HD ekran, kişisel mini bar, geniş bir masa ve kişisel cihazlar için geniş bir eşya gözü ile şarj prizleri ve çok daha fazla özelliğiyle öne çıkıyor. Boeing 777 Business Class kabininde ayrıca, yolcuların uçuş sırasında kolay ve hızlıca atıştırmalık ve içecek alabileceği küçük bir bar da yer alacak.

Emirates’in yatırım programının bir parçası olarak toplam 81 Boeing 777 yenilenecek ve havayolunun bu en yeni ürünüyle hizmet vereceği daha fazla uçuş noktası önümüzdeki birkaç ay içinde duyurulacak. Havayolu, gökyüzünde en iyi ürünleri ve yolcu deneyimini sunmak adına 3 milyar ABD dolarının üzerinde bir yatırımla, sektördeki bilinen en büyük yenileme programının bir parçası olarak 191 uçağını tamamen yenilemek için ayırdı.

Emirates şu anda Premium Ekonomi ile donatılmış yenilenen A380 uçaklarıyla New York JFK, Los Angeles, San Francisco, Houston, Londra Heathrow, Sydney, Auckland, Christchurch, Melbourne, Singapur, Mumbai, Bangalore, Sao Paulo, Tokyo Narita, Osaka ve Dubai’ye seferler düzenliyor.

Havayolu, A350’nin bu yılın Eylül ayında filosuna katılmasıyla birlikte, Şubat 2025’e kadar Premium Ekonomi ile 36’dan fazla şehre hizmet vermeyi hedefliyor. Ayrıca, önümüzdeki aylarda daha fazla yenilenen A380 ve Boeing 777’nin hizmete girerek daha fazla şehre uçması planlanıyor.

*Sefer tarihleri, uçakların yenileme süreçlerinin daha erken tamamlanması halinde daha öne çekilebilir.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com