Ana Sayfa Yaşam 9 Temmuz 2024 34 Görüntüleme

Çiğli Belediyesi’nden Öğrencilere LGS Tercih Desteği

Çiğli Belediyesi, LGS sınavı sonrası tercih yapacak öğrencilere 17 Temmuz tarihine kadar rehber öğretmenler eşliğinde ücretsiz danışmanlık hizmeti sunuyor.

LGS sonuçlarının açıklanmasının ardından başlayan tercih döneminde öğrencileri yalnız bırakmayan Çiğli Belediyesi, eski hizmet binası 4. katta bulunan Çiğli Belediyesi Eğitim Merkezi Rehberlik Servisi’nde öğrencilere ücretsiz danışmanlık desteği veriyor. Danışmanlık hizmetinden yararlanmak isteyen öğrenciler, 0232 935 55 35(2417) numaralı hattan randevu alarak hafta içi 08.30-17.30 saatleri arasında rehber öğretmenler ile görüşebilecek.

Kariyer yolculuğuna destek

Çiğlili gençlerin geleceğini planlama noktasında destek olmaya hazır olduklarını ifade eden Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız , “Çiğlimizin çocuklarının kaliteli eğitim alması ve geleceğe emin adımlarla ilerlemesi adına üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam ediyoruz. LGS sınavı sonrasında yapacakları tercih ile kariyerleri yön verecek öğrencilerimizin hem bu heyecanına ortak olmak hem de profesyonel bir destek sunmak için ücretsiz LGS Tercih Günleri düzenledik. Bu hizmetimizden yararlanmak isteyen tüm öğrencilerimizi 17 Temmuz Çarşamba gününe kadar Eğitim Merkezimize bekliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com