Ana Sayfa Yaşam 4 Temmuz 2024 70 Görüntüleme

MediaMarkt Tech Arena deneyimini sanal ortama taşıyor

Dijital İkiz Projesi, tüketicilerin Tech Arena mağazasında Web 3.0 deneyimiyle sanal gezinti yaparak alışveriş yapabilmesini sağlayacak.

Geniş ürün yelpazesiyle teknolojiseverlere konforlu alışverişin keyfini sunan MediaMarkt, geçtiğimiz yıl hizmete açtığı Tech Arena Marmara Park AVM mağazasında sunduğu benzersiz deneyimleri bu kez Metaverse’ün sanal gerçeklik dünyasına taşıyor. Dijital İkiz Projesi, tüketicilerin Tech Arena mağazasında Web 3.0 deneyimiyle sanal gezinti yaparak alışveriş yapabilmesini sağlayacak. Tüketicileri en yeni teknolojilerle benzersiz deneyimler üzerinden buluşturan MediaMarkt, bütünleşik alışveriş deneyimini daha da iyileştirmek için attığı adımlara Dijital İkiz Projesiyle bir yenisini eklemiş oldu. 

Sanal mağaza Spatial.io üzerinde oluşturuldu

Dijital İkiz Projesi kapsamında, MediaMarkt’ın marka butikleri ve deneyim alanlarıyla zenginleştirilmiş bir alışveriş deneyimi sunan 6500 metrekarelik dev TechArena konsept mağazasının birebir sanal replikası, Sanal Gerçeklik ve Metaverse platformu Spatial.io üzerinde oluşturuldu.

MediaMarkt’ın VR (sanal gerçeklik) mağaza deneyimindeki öncü ve yenilikçi rolünün bir yansıması olan proje sayesinde tüketiciler, bulundukları her yerden VR gözlükler, mobil cihazlar veya kişisel bilgisayar üzerinden dolaşabilecekleri Tech Arena mağazasının benzersiz olanaklarını, ürün ve marka çeşitliliğini keşfedebilecek. 

Fiziksel mağazanın sınırlarını aşarak tüketicilere her yerden erişilebilir bir teknolojiyi sunan Dijital İkiz projesi, fiziksel engelleri ortadan kaldıran VR deneyimiyle tüketicilere etkileşimli ve eğlence dolu bir gezinti ve alışveriş deneyimi sunacak. Tech Arena Dijital İkiz Projesi kapsamında oluşturulan sanal mağaza yakında tüketicilerin hizmetine sunulacak ve ilerleyen dönemde yeni fiziksel mağazaları kapsayacak şekilde yaygınlaştırılacak. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com